Sondaj Avangarde: Gabriela Szabo, ministrul din Guvernul Ponta cu cea mai mare încredere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste jumătate din respondenţi au încredere în ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, în timp ce ceilalţi miniştri avuţi în vedere se află sub o cotă de 50%, potrivit unui sndaj Avangarde.

Conform clasamentului privind încrederea în miniştri, făcut de Avangarde, în urma unei cercetări sociologice, 51% dintre cei intervievaţi au spus că au încredere în ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo. Pe poziţia a doua se află ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, cu 31%, urmat de ministrul Muncii, Rovana Plumb, cu 29%, ministrul Apărării, Mircea Duşa, cu 27%, şi  ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, cu 26%.

Avangarde precizează că restul de până la 100% au răspuns „nu am încredere“, „nu ştiu, nu răspund“, „nu îi cunosc.“

Cercetarea a fost realizată în perioada 21 — 29 aprilie, pe un eşantion de 950 de persoane de 18 ani şi peste. Metoda de culegere a datelor a fost faţă în faţă cu respondentul, la domiciliul acestuia. Selecţia gospodăriilor s-a făcut după metoda "random route", iar cea a persoanelor după regula "persoana care îşi aniversează ziua de naştere cel mai aproape de începutul anului". Eroarea maximă tolerată este de plus/ minus 3,18%, pentru un interval de încredere de 95%.

Institutul de sondare Avangarde este deţinut de sociologul Marius Pieleanu, un favorit al televiziunilor Antena 3 şi RTV.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite