Sondaj CURS: Aproape jumătate dintre români cred că preşedintele Klaus Iohannis are o activitate bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/George Călin
FOTO Inquam Photos/George Călin

Un sondaj CURS de tip omnibus realizat în perioada 12-17 decembrie 2019, arată că 49% dintre respondenţi sunt de părere că implicarea preşedintelui Klaus Iohannis în activitatea Guvernului este un lucru bun. De asemenea, 48% dintre cei chestionaţi afirmă că preşedintele are o activitate bună.

Potrivit sondajului organizat la scurt timp după alegerile prezidenţiale, 49% dintre respondenţi sunt de părere că implicarea lui Klaus Iohannisîn activitatea Guvernului este un lucru bun, în timp ce 38% afirmă că preşedintele încalcă Constituţia.

Totodată, sondajul mai arată că 5% dintre cei chestionaţi cred că şeful statului are o activitate „foarte bună”, 48% o activitate „bună”, în timp ce 31% au răspuns că acesta are o activitate „proastă”, iar 9% au catalogat „foarte proastă”.

Sondajul CURS de tip omnibus a fost realizat în perioada 12-17 decembrie 2019, pe un eşantion de 1067 de repondenţi, cu vârsta de peste 18 ani. Metoda de culegere a datelor a fost faţă în faţă, la domiciliul repondenţilor, iar eroarea maxim tolerată este de +/- 3%, la un grad de încredere de 95%.

sondaj curs activitate iohannis
sondaj curs activitate iohannis
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite