articolul anterior articolul urmator

SONDAJ INSCOP: PNL se distanţează de PSD în preferinţele românilor

64
22 Jul 2015 06:01:21
Autor: Mădălina Mihalache
Victor Ponta şi Alina Gorghiu, liderii celor două partide FOTO Adevărul
Victor Ponta şi Alina Gorghiu, liderii celor două partide FOTO Adevărul

64 Comentarii

Traian Nistorescu
22.07.2015, 07:18:20

Se vede treaba ca PNL-ul inca are bani suficienti sa plateasca manipularea unor sondaje facute de firma lor "din casa"INSCOP" si cu ajutorul unei medii aservite sa-i faca si publicitate ! PNL-ul la ora actuala cu greu trece de 25 % si nu aproape dublu cum reiese din acest sondaj mincinos si tendentios, in rest totul este cum era si in urma cu 1an. Apropo , am auzit ca cei de la INSCOP nici nu se deplaseaza din apartamentul in care isi au sediul si in doua ore pot scoate pe piata orice sondaj, totul depinde de plata si platitor!

+7 (25 voturi)
Nicolae Saracin
22.07.2015, 08:03:23

Acesta nu este un sondaj,este o mizerie de manipulare a unor infractori inca ne arestati,care cu ajutorul unor borfasi de aiurea au pus infruntea tarii un urmasi al fostilor colonisti ejectati de nemti pentru infractiuni si care acum cauta sa isi recupereze investitia cit mai rapid posibil stiind ca dupa nole alegeri investitia lor ramine ingropata definitiv.Surogatul asta de ejectat nemtesc ar face bine sa lase gasca care a jefuit Romania cum nici turcii n au facuto si sa demonstreze valoarea lui de profesor in scoala tarii care tot la nivel de scoala v-a ramine cu un asemenea popor amnezic si mamaligar ahtiat dupa pomeni cu caciula in mina si dosul dezvelit.

+9 (15 voturi)
Shell Koko
22.07.2015, 08:25:32

Exact, e o incercare marsava de manipulare de opinie pt liberali (PNL + PDL) de a arata ca sunt pa val cand de fapt sunt ..pe vale !

+7 (15 voturi)
Ludwig
22.07.2015, 08:18:33

Ciudat cum romanii au memoria scurta! sa fi uitat romanii cum gasca portocalie le-au taiat salariile si pensiile? cum au inchis spitalele si au facut tva la 24%? Cel putin Ponta are cea mai mare crestere economica din europa, a mai facut ceva. Nu vreau sa spun ca unii fura si altii nu, caci oricum ambele gasti- psd si pnl/pdl sunt pline de hoti, dar Ponta are rezultate remarcabile pana acum. Cu un poresedinte de tara paralel total de politica si de romani, care spune doar "vreau puterea pentru partidul meu", pnl-ul e un partid sortit esecului.

+9 (17 voturi)
M Costi
22.07.2015, 08:25:52

Pai...e normal ca "marele PNL" sa tot creasca , când "munca" e facuta de activisti cu mare experienta precum Blaga , Predoiu , Boagiu iar Alinutza ii si ...intrece ! Nu trece ora din zi fara ca mass media basista sa nu ne mai spuna ce au declarat respectivii , cum striga necontenit "Jos Ponta...Ponta minte ...cat de dine a facut Basescu....Justitia independenta .....poporul ne vrea etc. etc." ! Problema este ca "marii liberali" inca n-au venit cu un program credibil de guvernare , nici ei nu stiu ce vor face daca maine-poimaine sa formeze un nou Guvern. Bine , înafara de ...impartirea ciolanului , la care se pricep toti ! Doar ca romanii le-au prins ....miscarea , "marii liberali" sunt la fel de corupti precum cei din actuala majoritate guvernamentala , in plus duc dupa ei ...scheletele fin guvernarea Basescu-Boc-Udrea-Blaga-PDL. Nu au fost uitate taierile de salarii , alocatii pt copii , indemnizatii pt mame si ajutoarele de somaj ! Privind victoria la Presedintie a lui Iohannis , am mai scris si repet : Sustinerea pt fiecare candidat s-a vazut la turul intai , la turul al doilea a fost doar un vot anti-Ponta !

+10 (12 voturi)