Politică

articolul anterior articolul urmator

Sorin Cîmpeanu a renunţat la 14 consilieri onorifici numiţi de Victor Ponta

5
13 Nov 2015 19:45:26
Autor: Mediafax
Sorin Cîmpeanu, premier interimar FOTO Eduard Enea
Sorin Cîmpeanu, premier interimar FOTO Eduard Enea

Premierul interimar, Sorin Cîmpeanu, a decis încetarea calităţii de consilier onorific al premierului pentru 14 persoane numite de fostul premier Victor Ponta, printre aceştia aflându-se György Frunda, Cristian Socol, Ionel Blănculescu, Titus Corlăţean, Mihnea Costoiu, Giuseppe Arlacchi, Haris Wajiha, Paolo Sartori şi Anina Ciuciu.

Premierul interimar a semnat mai multe decizii de încetare a calităţii de consilier onorific al prim-ministrului domnului Ioan Lascăr, Mihnea Costoiu, Giuseppe Arlacchi, Cristian Socol, Anina Maria Ciuciu, Anamaria Puiu, Ionel Blănculescu, Titus Corlăţean, Haris Wajiha, Dragoş Andrei, Paolo Sartori, György Frunda, Daniel Dăianu şi Ioan Dan Gheorghiu.

De asemenea, premierul interimar l-a eliberat, la cerere, pe Valentin Olimpiu Şoneriu, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Totodată, Cîmpeanu a semnat decizia de aplicare a mobilităţii lui Lucian Dumitru din funcţia publică de secretar general adjunct în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în funcţia publică temporar vacantă de secretar general în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

De asemenea, premierul interimar a semnat decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei de secretar general adjunct al Ministerului Justiţiei de către Monica Dragomir.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Sorin Barbul
13.11.2015, 20:11:42

Anina? Ciuciu!

0 (2 voturi)
ionescu
13.11.2015, 23:14:54

traseisti... acum vor sa se spele repede de mirosul de comunist, sa prinsa si ei vreun post printre noii alesi... jigodii comuniste..

+2 (2 voturi)
iftodie papadie
13.11.2015, 23:13:14

A-ți revenit Scînteia?

-1 (1 vot)
Sorin Barbul
13.11.2015, 23:47:34

A-ȚI ?????

+1 (1 vot)
STEFAN MATEI
14.11.2015, 06:41:03

o armata de paraziti care sa tina in viata cadavrul politic numit psd-usl si pe inconstientul vesel ponta,aceeasi guvernare anti-romaneasca ajutata de consilieri unguri si acelasi daianu care nu a produs nimic toata viata lui,de abia la 50 de ani sa casatorit si care ne da lectii de privatizare el fiind de cand se stie slujbas la stat

+1 (1 vot)