Sorin Grindeanu ezită să spună dacă ar vota un guvern USR: Votul pentru Cioloş în 2015 şi cel pentru guvernul Orban 2 au fost două greşeli făcute de PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu FOTO PSD / Facebook
Sorin Grindeanu FOTO PSD / Facebook

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindreanu a afirmat la Adevărul Live că exclude din start votarea unui nou guvern liberal, şi consideră câ atât votarea guvernului Cioloş în 2015 cât şi votarea guvernului Orban în primăvara acestui an au fost „două greşeli”.

Întrebat dacă ar vota un guvern condus de Dacian Cioloş în cazul în care USR-PLUS ar câştiga alegerile, Sorin Grindeanu a evitat in răspuns clar, precizând doar că exclude din start o susţinere pentru un guvern PNL. După ce i-a fost amintit că PSD a mai votat un guvern condus de Dacian Cioloş, Grindeanu a explicat că a fost o greşeală.

„Am mai votat în această primăvată, şi o consider o greşeală, şi un guvern Orban 2, când fugise Cîţu. Amândouă au fost greşeli. Şi votarea în 2015 şi votarea din această primăvară a guverului Orban sunt două greşeli ale PSD-ului”, a declarat Sorin Grindeanu vineri la Adevărul Live.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite