SOS România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recenta declaraţie a lui Crin Antonescu: ”USL va avea o majoritate în Parlament mai mare decât a FSN în anii 90” dincolo de încărcătura ei electorală evidenţiază o perspectivă faţă de care nici un om cu un dram de minte nu trebuie să rămână indiferent: DICTATURA MAJORITĂŢII PARLAMENTARE A USL.

Ne-au arătat de ce sunt în stare, din momentul declanşării tentativei de lovitură de stat, când Constituţie, legi, instituţii, parteneri în UE şi nord-atlantici au fost călcaţi în picioare şi batjocoriţi şi asta vor face şi acum, dacă Dumnezeu îşi va întoarce faţa de la România şi vom ajunge să trăim sub dictatura USL.

Nu este nici un cuvânt forţat în rândurile de mai sus, este reflecţia firească şi profunda îngrijorare pe care fiecare dintre noi cred că trebuie să o conştientizeze în faţa unui pericol pe care Crin Antonescu nu se fereşte să ni-l fluture sub nas.

Şase ani i-au trebuit opoziţiei democratice din România să învingă dictatura FSN. Alţi 4 ani pierduţi azi, ca urmare a instalării unei DICTATURI A MAJORITĂŢII PARLAMENTARE A USL, ar şterge practic România de pe harta politică a Europei.

Nu trebuie să se întâmpla aşa ceva.

Un vot astăzi împotriva USL înseamnă o şansă pentru România!

O şansă pentru fiecare român!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite