Politică

articolul anterior articolul urmator

Spoilere politice, la ceas de seară

4
1 Feb 2017 03:48:28
Mihnea Dumitru

4 Comentarii

Lica Mosu
1.02.2017, 06:54:39

@ Mahnitu D . 1. Constat ca ti-ai mai...revenit (la oile...noastre!) desi tot....protestant-ic . 2. Io zic ca... ,, ar trebuii" sa moara ...toate !!! (iar in... ,,nisa" sa ...nu ,,apara"... USR-ul !). 3. Daca aia de nu au iesit in strada sunt ...,,masele roshii" atunci aia care au iesit is... negre, verzi, maro, ciclame ori...,,cacanii" ??!! PS Tu esti, sigur ...,,negru" (de suparare, in cerul gurii, negru-metis, negru-murdar...)

0 (2 voturi)
Marius Stavila
1.02.2017, 07:16:53

Domnu' autor, imi cer scuze, dar nu am inteles nimic! Dumneavoastra va e clar ce ati vrut sa spuneti? Sau trebuia sa produceti un numar fix de cuvinte?

+2 (2 voturi)
Dan Petrescu
1.02.2017, 07:44:09

Iesi afara in strada natie zapacita de indiferenta .....hotii eliberati noaptea pe furis nu au furat doar bogatia acestei tari ci si viitorul tau si al copiilor tai......incearca sa nu mai dormi macar in aceste zile......nu poti si nu ai dreptul sa induri si aceasta ultima umilinta a celor ce se cred stapinii de jure si de facto a acestei tari ....in timp ce noi ne scarpinam in dos ,hotii si banditii acestei tari au deschis usile puscariilor ca toate haimanalele ce au tilharit natia asta sa redevina "albi ca neaua" si liberi ca pasarile cerului....... nu mai dormi si nu mai lasa pe altii sa vegheze sa ramii in dosul gol ,pribeag si umilit....hai...noapte buna Romania ca ai fost "treaza " destul. Celor pudici si socati de limbajul meu le urez noapte buna ....cei indignati ar trebui sa realizeze ca cei ce le batjocoresc pudoare,rabdare si viitorul sunt in alta parte.....voi haimanalelor.....furati ,violati ,ucideti ,excrocati si mintiti cit puteti acedt popor....de azi asta este tara voastra, noi astia fraieri ,cinstiti si curati musai sa plecam dupa cei patru milioane de zapaciti ce au impinzit in 27 de ani lumea larga,Romania asta nu mai este tara voastra....a copiilor nostri ...a noastra a tuturor ...este tara banditilor si atit. PS-daca am avea justitie ,sindicate si constiinta azi am declansa greva generala .....daca este tara lor a haimanalelor atunci sa o ingrijeasca EI tilharii

+3 (3 voturi)
alexandru biris
1.02.2017, 08:37:01

Domnule Stavila gresiti. Autorului ii e clar, chiar foarte clar ce a vrut sa spuna. Citez: ,,La ora la care scriu aceste rânduri, protestul spontan din Piaţa Victoriei e pe sfârşite....... dar nu acestea sunt aspectele cele mai importante ale serii, după cum nici ziua de mâine nu va arăta altceva decât o furie oarbă, populară, o dictatura a opiniei faţă de acţiunile actualei guvernări,,. Deci pentru autorul lu' peste prajit protestele nu sunt nici mai mult nici mai putin decat o ,,dicatatura de opinie,,. In rest vechea placa psd si pnl aceiasi mizerie. Ei bine nu e chiar asa. Mizeria este acum pe masa guvernului psd = ciuma rosie. E clar ca si pnl face o opozitie in dorul leli, dar asta e alta discutie. Sa speram ca presedintele, singurul politician care mai crede in pricipiile politice, va putea impune referendumul si atunci vom vedea, ce inseamna ,,dictatura,, de opinie.

+1 (1 vot)