Stelian Tănase i-a cerut lui Ion Cristoiu să aleagă între TVR şi Realitatea TV. Cristoiu: Ponta nu suportă criticile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul TVR Stelian Tănase l-a pus să aleagă pe jurnalistul Ion Cristoiu între emisiunea de la TVR, „Om cu carte“, şi apariţiile de la Realitatea TV, alături de Rareş Bogdan.

„Ştiam din zvonurile care circulau că s-a abordat şi chestiunea exclusivităţilor de la TVR. Sunt obişnuit cu politicienii români, dar mi-am făcut cruce. Prezenţa mea săptămânală de la Realitatea TV era o contribuţie la ratingul emisiunii de la TVR 2. Este un pretext al domnului Ponta. Eu, la TVR 2, fac o emisiune despre căderea Constantinopolului. Sunt două emisiuni total diferite. Victor Ponta nu suportă vocile critice“, a spus Ion Cristoiu, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Jurnalistul a mai spus că vinovaţi pentru situaţia TVR nu sunt jurnaliştii, ci politicieni care intervin în activitatea televiziunii publice. „Normal era să mă caute (n.r. Stelian Tănase). Am o lună deja cu TVR. Sunt oameni extraordinari acolo. De vină nu sunt jurnaliştii, ci politicienii“, a mai spus Cristoiu.

În urmă cu o săptămână, Stelian Tănase a dezvăluit că în întâlnirea cu premierul Victor Ponta s-a discutat despre prezenţa la alte televiziuni a unor jurnalişti angajaţi ai TVR.  “În întâlnirea cu premierul s-a ridicat şi această chestiune. Chiar dacă nu se punea problema, oricum ne gândisem şi noi la aceste aspecte. Dacă sunt colaborări ocazionale cu alte televizini este una. Dar dacă sunt emisiuni mai dese şi cu alte posturi, s-ar putea să avem o problemă”.

Ion Cristoiu participă în fiecare joi în emisiunea moderată de jurnalistul Rareş Bogdan, de la Realitatea TV. În acelaşi timp, Cristoiu este moderatorul unei emisiuni culturale difuzate de TVR.

Pe aceeaşi temă:

TVR are o nouă conducere, dar rămâne cu acelaşi preşedinteTVR are o nouă conducere, dar rămâne cu acelaşi preşedinte

Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului au validat marţi noul Consiliu de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTV).

Noua conducere a TVR mizează pe insolvenţă

Comisiile de Cultură din Parlament au validat, luni, lista membrilor propuşi în Consiliul de Administraţie al TVR.  Salvarea instituţiei pare a fi una singură: insolvenţa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite