Stenogramă. Dialogul dintre liderii USR în care a intervenit Olguţa Barna. „Soţia mea e foarte frustrată de colegii care n-au ridicat un deget, dar care ne umplu de ...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olguţa Barna, soţia preşedintelui USR Dan Barna, a intervenit într-o discuţie a liderilor USR purtată pe internet, în care era analizat eşecul de la prezidenţiale. Olguţa Barna i-a criticat pe liderii USR ostili soţului său: Stelian Ion, Cristian Seidler şi Cosette Chichirău.

Dialogul purtat de liderii USR, potrivit unei înregistrări obţinute de Adevărul:

Stelian Ion: Dacă mai e ceva, mai intervin apoi.

Olguţa Barna (pe fundal): Inclusiv Seidler, Ion Stelian, Cosette, toţi ăştia. Nu sunt în stare să obţină nici 3%.

Stelian Ion: Cine a vorbit, îmi cer scuze?

Dan Barna: E soţia mea, care e foarte frustrată de colegii care nu au ridicat un deget, dar acum ne umplu de că..t pe la televizor, citez. 

„Adevărul“ a scris azi că liderii USR au discutat aseară, informal, pe un chat video, despre înfrângerea lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale. La un moment, în timp ce Dan Barna vorbea despre implicarea partidului în campanie, soţia sa, Olguţa Barna, s-a auzit pe fundal cum îi jigneşte pe membrii USR, au relatat, pentru Adevarul, mai mulţi lideri USR participanţi la discuţie.

În şedinţa de aseară, mai mulţi lideri USR i-au cerut demisia lui Dan Barna din fruntea partidului, după ce a ratat finala prezidenţială. Printre ei: Mihai Goţiu, Cosette Chichirău, Tudor Benga şi Silviu Dehelean, susţin surse politice pentru Adevarul. În replică, Dan Barna a spus că-şi pune manatul pe masă, dar a cerut ca soarta sa în fruntea USR să fie decisă de toţi membrii partidului prin vot electronic.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite