Stenograme PNL din timpul campaniei: Trebuie să le dăm teme de atac pe golaniile din ministere. Eugen Nicolăescu neagă stenogramele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu
Relu Fenechiu

O serie de stenograme din timpul şedinţelor PNL din campania pentru referendumul de demitere a lui Traian Basescu relevă faptul că liberalii au planificat o campanie agresivă de presă, potrivit site-ului scribd.com. Pe acest site se pot publica, citi şi comenta documente şi lucrări originale.

UPDATE ora 17.32: Deputatul PNL Eugen Nicolăescu neagă stenogramele care cuprind discuţii între membrii USL.

Stenogramele sunt din timpul şedinţelor care au avut loc în perioada 10-19 iulie.

Şeful de campanie, deputatul Relu Fenechiu, spune că interesul trebuie focusat „pe demitere, fără polemici“. În acest sens, propune o întâlnire cu „presa noastră“ pentru stabilirea unui „target“. „Nu vor face emisiuni la comandă. Trebuie să le dăm teme de atac pe golaniile din ministere“, explică Fenechiu. 

Relu Fenechiu: Nu trebuie să fim vagi, trebuie să dăm mesaje dure şi concrete şi să-i chemăm pe toţi să le dăm materiale pentru emisiuni.

Dan Mihalache: trei mesaje pe zi ar fi în regulă: două de atac şi unul pozitiv pentru a constitui antiteza.

Într-o altă stenogramă, Daniel Chiţoiu (în prezent, ministrul Economiei) întreabă pe cine să cheme din societatea civilă, iar un participant la şedinţă îi enumeră câteva nume: Gica Hagi, Piturcă, Dan Bittman, Felicia Filip, Mircea Badea, Radu Tudor, Stelian Tănase, Dinescu, Ciutacu, Mălaele, prezentatorii Morar şi Buzdugan, Ciutacu, Malaele, Dinescu.

Într-o altă stenogramă este menţionat numele postului de televiziune Antena 3: „Antena 3 trebuie să fie acolo zilnic, să transmită mesajele noastre să fie de atac, nu de apărare“. Precizările aparţin deputatului liberal Dan Motreanu.

De asemenea, pe o stenogramă, datând din 14 iulie, apare vocea analistului Bogdan Teodorescu, şeful echipei de strategii politice a USL, care precizează că mai este nevoie de 1,7 milioane de voturi, în conditiile în care „în cel mai rău caz raportul este de 60:40“.
Stejărel Olaru precizează că, dacă se măreşte numărul secţiilor de vot, este posibil să mai câştige 100.000 de voturi. De asemenea, Bogdan Teodorescu mai precizează că „Mihai Razvan Ungureanu trebuie dat în judecată, trebuie atins, e la 35% încredere“.

Alex Murariu: Avem o temă de atac pe gestul lui Băsescu cu flacăra, care, conform Cartei Olimpice, nu are voie să fie folosită în scop electoral.

 

Stenograme PNL
image
image
image

 

image
image
image
image
Stenograme PNL Stenograme PNL
image
image

CITESTE MAI MULTE STENOGRAME AICI!

CITESTE MAI MULTE STENOGRAME AICI!

CITESTE MAI MULTE STENOGRAME AICI!

CITESTE MAI MULTE STENOGRAME AICI!

CITESTE MAI MULTE STENOGRAME AICI!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite