Politică

articolul anterior articolul urmator

Stenograme. Sighiartău, către Orban: Prietenii şi colegii dumneavoastră duc o campanie mizerabilă. Mi-aţi zis că îmi faceţi plângere penală AUDIO

6
14 Jun 2021 15:22:00
Autor: Radu Eremia
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL FOTO Facebook Robert Sighiartău
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL FOTO Facebook Robert Sighiartău

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, le-a explicat liberalilor din Biroul Executiv că a fost ameninţat de Ludovic Orban cu plângerea penală dacă va umbla la bazele de date cu membrii de partid. Mai mult, secretarul general a subliniat faptul că e ţinta unei campanii a celor din tabăra Orban.

„În primul rând, am ales să nu mai fiu în echipa dumneavoastră, în momentul în care aţi trădat interesele PNL şi aţi pus deasupra intereselor PNL interesele dumneavoastră. Ca să fie extrem de clar. Aţi cedat cele trei ministere competitorilor noştri de la USR PLUS, ca să obţineţi funcţia de preşedinte al Camerei. Dar mai mult decât atât, să vulnerabilizaţi poziţia PNL cu primul ministru Cîţu în frunte. Spre deosebire de alţi colegi, eu mereu v-am spus în faţă ceea ce aveam de spus. Nu mi se pare normal să mergeţi în teritoriu să le spuneţi colegilor noştri minciuni. Nu mi se pare normal să-i numiţi trădători pe toţi membrii PNL care nu sunt cu dumneavoastră. Ăsta e sindrom ceauşist: cine nu e cu mine, e împotriva mea. Numai Ceauşescu îi numea pe toţi trădători. Eu ştiu că suntem în PNL şi dreptul la opinie trebuie respectat”, a afirmat Robert Sighiartău, în şedinţa conducerii PNL, potrivit înregistrării audio obţinute de „Adevărul”
 
Secretarul general a şi nominalizat persoane care l-ar fi atacat şi le-a spus colegilor că Ludovic Orban l-a ameninţat cu plângerea penală. „Din păcate, colegii dumneavoastră, prietenii dumneavoastră, duc o campanie mizerabilă de atac împotriva tuturor celor care susţin alt candidat (...) PNL, din cauza dumneavoastră, e văzut ca un partid de trădători. Şi colac peste pupăză, sâmbătă am fost atacat public de Alex Kocsis pe Facebook. Mai mult, am primit un telefon prin care am primit ameninţări din partea dumneavoastră, că-mi faceţi plângere penală şi alte lucruri. Sincer, nu m-am gândit că pot ajunge în situaţia asta. Mă simt dator să vă spun că nu e regulă şi eu nu l-am cunoscut aşa pe Ludovic Orban, în 2017. Aţi lăsat de o parte principiile, aţi lăsat ceea ce aveaţi mai bun, iar acum proliferaţi minciuni şi tot felul de mizerii”, a completat secretarul general al PNL. 

După şedinţa de Birou Executiv, Ludovic Orban a negat faptul că i-ar fi fost reproşate numeroase lucruri de secretarul general al PNL.
 
Social Test · Robert Sighiartău - şedinţă Birou Executiv PNL
 
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Utilizator Adevărul
14.06.2021, 15:24:45

Comentariu considerat abuziv.

dumitru lazar
14.06.2021, 15:57:05

Daca ludovic vrea sa cistige sa-l dea in git pe citzu spunind poporenilor ( numai celor 30% care voteaza indiferent ce ) unde au ajuns cele peste 22 miliarde de euroi intr-un an de zile , chiar daca se da si pe el tot in git .

-4 (6 voturi)
Popa .Basca
14.06.2021, 15:58:49

Ce exprimare urata si neadecvata! Pai...cum adica "competitorilor nostri din USR PLUS"? Eu credeam ca sunteti colegi,nu tovarasi,fiindca suna ca dracu',dar macar camarazi,fiindca termenul asta vi se potriveste! Cand colo,voi sunteti competitori,adica sunteti gata oricand sa va dati la gioale si sa va trageti presul de sub picioare! Potoliti-va,nu mai abuzati de nervii Raresoaiei,ca roade lantu' si ati pus-o! Offf,sarmana tara,ce-o sa se aleaga de ea?Orban cel Bun a decazut din gratiile Sultanului si Cutzu ameninta sa-i rontaie piciorul scaunului,Closette Cacarau si banda de cersetori si semidocti cu staif din USR+ stau cu iataganele pregatite,Dragnea e la sanatoriu si comisia medicala spune ca inca nu prezinta semne de indreptare,Viorica si Ciolacu asteapta ca mortu' colacu',dar cel mai avantajat dintre toti mi se pare Grindeanu,ca ala nu are nevoie de o echipa nici pentru a forma o majoritate,nici pentru a forma un guvern.Dupa cum s-a vazut,poate forma oricand singur un guvern si cred ca e cea mai buna varianta,fiindca atunci nu ar mai fi competitori in cadrul aceleiasi echipe.

-5 (9 voturi)
Mihai Popescu
14.06.2021, 15:59:38

Ma distreaza f. mult cind golanii, borfasii si mafiotii se cearta intre ei ! Succesuri !

-3 (5 voturi)
vasîli fărdecai
14.06.2021, 16:12:06

...roberte , băi roberte! Las-o pă data viitoare ...acu bagă niște catiflate la ciordăc împreună cu pensat-ratat șî sună repede, repede la *7171, căzătură. Emani koku dă pedelea de a îceput să-i cază părul dîn cap cîțului la cât ești tu dă competeant șî antrepreneur dă succese. Cum e cu acciza ...cu acciza cum e, roberteee! Las-o pă data viitoare!

-2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările