Steriu, la şase ani de la înfiinţarea UNPR: Vremurile ne-au forţat să ne ne maturizăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşeditnele UNPR, Valeriu Steriu. FOTO Eduard Enea
Preşeditnele UNPR, Valeriu Steriu. FOTO Eduard Enea

Valeriu Steriu, noul preşedinte al UNPR după demisia lui Gabriel Oprea, a adresat un mesaj pentru activul de partid cu ocazia împlinirii a şase ani de când a luat naştere formaţiunea. În mesajul său, şeful UNPR punctează că „vremurile“ au forţat acest partid să se maturizeze, mai ales în contextul în care tot mai mulţi parlamentari se îndreaptă spre alte formaţiuni politice.

Cu  ocazia împlinirii a şase ani de existenţă, Valeriu Steriu, noul preşedinte al UNPR după demisia lui Gabriel Oprea, reiterează obiectivele formaţiunii politice. Steriu spune că în ciuda faptului că UNPR e un partid relativ nou, progresiştii sunt, totuşi, maturi în plan politică din cauza vremurilor.

„UNPR împlineşte 6 ani şi este deja mai matur decât multe partide româneşti! De multe ori s-a spus despre noi că suntem un partid foarte tânăr, şi suntem, însă nici celelalte partide nu sunt cu mult mai în vârstă ca noi. Vechimea în politică nu este un avantaj dacă istoria ta, ca partid, lucrează în dezavantajul tău şi devine o povară dificil de purtat în faţa alegătorilor.UNPR a trebuit să crească şi să se maturizeze repede pentru că aşa ne-au forţat vremurile. În cei şase ani de existenţă am fost greu încercaţi şi am trecut, cu bine, fiecare test. Am rezistat şi ne-am dezvoltat când nimeni nu ne dădea nicio şansă, am rămas uniţi chiar şi atunci când loviturile veneau una după alta şi, acum, la o lună de când am primit din partea colegilor mei onoarea de a le fi preşedinte, pot să afirm că starea partidului nostru este puternică“, a scris Steriu pe Facebook. 

Liderul UNPR a punctat faptul că au făcut greşeli ca partid, dar acum sunt pe drumul cel bun. „Poate că am făcut şi erori în trecutul nostru. Poate că unele lucruri trebuia să le facem mai bine. Poate alte lucruri nu trebuia să le facem deloc. Pentru toate greşelile UNPR nereparate până acum, îmi cer scuze.Acum începe un an în viaţa noastră politică şi vreau să ne orientăm atenţia doar spre viitor“, a adăugat Steriu. 

Preşedintele UNPR a vorbit şi de viitoarea campanie care va începe pe 6 mai. „În această campanie care începe în doar câteva zile, cuvântul de ordine trebuie să fie munca. Întreaga echipă, în frunte cu candidaţii, trebuie să meargă din uşă în uşă pentru a le vorbi oamenilor despre ce înseamnă UNPR şi despre ce vrem să facem în administraţia locală. Nu vom face campanie negativă şi nu ne vom rezuma doar la a critica. UNPR va vorbi nu doar despre probleme, ci şi despre soluţii“, a fost concluzia lui Steriu. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite