Stimate infractorule SOV: lăsaţi-ne în pace cu aberaţiile dumneavoastră

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ovidiu Vintu

Infractorul Sorin Ovidiu Vântu se pozează în salvatorul naţiunii şi pune la bătaie milioane de euro pentru a crea o clasă antreprenorială şi politică nouă, capabilă să salveze România din mâna colonianiştilor străini.

Stimate domnule Sorin Ovidiu Vântu, în primul rând să nu luaţi cu supărare apelativul utilizat. Spre exemplu eu sunt cunoscut ca fiind inginer şi aşa mi se spune: inginerul Lulea Marius Dorin. Sunt câteva lucruri care ne definesc şi nu trebuie să ne ruşinăm, deoarece ele ne-au adus pe fiecare în etapa din viaţă în care ne aflăm.

Apoi veţi observa că utilizez formula de politeţe căci aşa se cere datorită vârstei. În mod normal funcţia bate vârsta, dar nu pot utiliza acest criteriu căci nu am stabilit exact care vă este funcţia, rolul dumneavoastră în societatea românească. Mă refer la un rol pozitiv.

Am înţeles că vă pregătiţi să salvaţi ţara din mâna politicienilor actuali.

Eu am impresia să trăiţi într-o realitate paralelă şi cumva odihna la închisoare v-a afectat.  Românii de astăzi nu mai sunt proştii pe care îi păcăleaţi acum vreo 30 de ani. Doar nu vă imaginaţi că suntem atât de idioţi să credem că dintr-o astfel de şcoală nu are ieşi altceva decât un nou sistem mafiot, aşa cum l-aţi creat şi pe cel existent şi care v-a fost preluat de mafia internaţională pentru simplul motiv că nu eraţi jucător de talie internaţională.

Dar ce om serios, un patriot adevărat, un om care îşi iubeşte neamul, şi-ar dori vreodată să fie asociat cu dumneavoastră? Vă spun eu că nici unul.

Nici un om logic nu ar face acest lucru pentru simplu motiv că asociarea cu dumneavoastră îi distruge orice posibilitatea de a face politică.

Lăsaţi-ne în pace că nu avem nevoie de dumneavoastră. Aţi făcut destul rău acestei ţări împreună cu cei pe care i-aţi ocrotit şi finanţat, o parte în aparatul de stat şi astăzi.

Stimate domn, în România sunt astăzi antreprenori adevăraţi, ce au făcut bani pentru că sunt deştepţi, cunosc mecanismele pieţii şi nu au eludat legea. Să ştiţi că atunci când faci bani mulţi cu încălcarea legii şi călcând pe alţii în picioare nu te numeşti antreprenor ci infractor. Ce aţi făcut dumneavoastră puteau face mulţi români, dar moralitatea i-a oprit.

Am observat o tendinţă generală la infractori de a se considera mai deştepţi sau oameni de afaceri deoarece pun în balanţă banii  cu riscurile generate de o posibilă condamnare. Dar la noi oamenii, nu se limitează totul la bani. Mai există şi respect, responsabilitatea socială şi antreprenorială, adică alte aspecte care te fac mai valoros. Mulţi puteau şi pot face la fel, dar au ales să nu o facă. Ei sunt antreprenorii adevăraţi.

Să vină SOV să mă înveţe cum să fac afaceri? Nu mersi. Dacă te-ai născut antreprenor, atunci calea ta este asigurată în viaţă. Dacă nu eşti făcut pentru aşa ceva, atunci cu siguranţă nimeni nu se poate învăţa.

Vă las să îi savuraţi aberaţiile:

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite