articolul anterior articolul urmator

Strategia PSD pentru a-şi asigura rămânerea la putere pe termen lung

59
11 Jul 2018 16:55:54
Ion M. Ionita
Suporteri PSD din Teleorman îşi exprimă susţinerea pentru conducerea partidului FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Suporteri PSD din Teleorman îşi exprimă susţinerea pentru conducerea partidului FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

59 Comentarii

Radu Mircea
11.07.2018, 17:22:27

# Dom'le ... Eu am mai vazut chestia asta odata . ln 2004 cind heirupeau PSD-istii sa-i faca lu' Bombonel un mandat luuuung si imbelsugat . N-a fost sa fie , s-a bucurat de avantaje tocmai dusmanu' poporului comunist : Traian Basescu . Sunt curios daca se mai verifica odata proverbu' ca '' nu e pentru cine se pregateste , e pentru cine se nimereste ''' . Si mai ales cine se nimereste acum , fiindca broasca s-a umflat prea tare , trebuie sa plezneasca . Sa vedem cine infige acu' ???

+11 (15 voturi)
Vanatorul/d.c.
11.07.2018, 17:24:15

”Este un scenariu bine planificat care dovedeşte gândire strategică. Ceea ce nu se vede deloc din partea opozanţilor PSD.” De zeci de ori am avertizat asupra faptului ca mafia PSD are consilieri si ”programatori” cu mult mai profesionisti si cu o activitate cu mult mai ”vivace si mai eficace ” decat tot ce are intreaga asa zisa ”opozitie” (Iohannis, mafia PNL, mafia sereist-luluțana din parchete si tribunale, etc) in materie de asa ceva..! Rezultatul avertizarilor mele..? Ei bine, randasii digitali sereisto-luluțan-iohannisti (la randul lor, cei mai netezi trompeti de pe net in materie de propaganda) m-au acuzat de ”pesedism”..!:) Deci, eu incercam sa le deschid ochii asupra ”manevrelor” mafiei pesediste (pe multe anticipandu-le), iar ei, randasii digitali sereisto-luluțani-iohannisti, in loc sa caute ”antidoturi” la ..”lucraturile” cu care mafia PSD punea stapanire ”pas cu pas” pe tara si pe mintile a o gramada de romani simpli si aflati in lipsuri, isi etalau pe forum netezimea mintii, oftica si inutilitatea, acuzandu-i de ”pesedism” pe toti cei care ”ii trageau de maneca” si incercau sa le deschida ochii..!

-15 (15 voturi)
of of
11.07.2018, 17:39:23

M-am săturat de comentariile dumneavoastră. Repetați precum o placă stricată. Chiar nu aveți nimic mai bun de făcut?

+12 (12 voturi)
b f
11.07.2018, 17:30:01

In loc sa ne gindim si noi de unde sa furam, sintem tot cu ochii pe ce-a furat Dragnea!

-2 (6 voturi)
Mircea Lupan
11.07.2018, 17:44:49

Sunt demoralizat! Statul paralel al PSD ne domina. Nu mai e nimic de facut. Cei care se bat cu pumnul in piept, ca vezi, c-o fi, c-o pati, isi racesc gura de pomana, lumea nu va iesi la proteste in numar suficient ca sa se mai schimbe ceva. Credeti ca bugetarii vor parasi barca puterii? Din contra, si mai multi se vor duce acolo. Sistemul mafiot ii atrage. Singura solutie pentru oamenii cinstiti, care nu vor sa mai asiste la acest teatru absurd, domule Ionita, este sa plece de-aici pana nu se-nchid granitele.

+9 (11 voturi)