Politică

articolul anterior articolul urmator

Stroe, după măsurile fiscale transmise de mediul de afaceri: PNL a sprijinit exact aceste măsuri. Oferă o perspectivă pozitivă pentru economie

1
24 Jun 2022 15:16:02
Autor: Maria Dinu
Ionuţ Stroe FOTO Facebook
Ionuţ Stroe FOTO Facebook

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a transmis, după ce mediul de afaceri şi-a exprimat susţinerea faţă de mai multe măsuri fiscale, inclusiv menţinerea cotei unice, că PNL a sprijinit fără dubii exact aceste măsuri pentru că ele au funcţionat şi le va susţine şi mai departe, pentru că oferă o perspectivă pozitivă pentru economie.

„Păstraţi cota unică care a adus prosperitate. Nu introduceţi taxe noi care ar descuraja noi investiţii. Menţineţi sistemul fiscal predictibil. Nu o spunem doar noi, liberalii, ci şi companiile. Mesajele sunt simple şi vin de la investitorii străini şi de la tot mediul de afaceri. E unanimitate. Scrisoarea lor publică conţine semnăturile aproape tuturor marilor asociaţii de investitori, români şi străini”, a explica purtătorul de cuvânt al PNL pe Facebook. 

Liberalul a subliniat că PNL a sprijinit fără dubii „exact aceste măsuri pentru că ele au funcţionat şi le vom susţine şi mai departe pentru că oferă o perspectivă pozitivă pentru economie. Apreciem susţinerea care vine dinspre marii investitori străini şi români pentru ideile şi măsurile economice promovate constant de PNL”.

„Companiile cer ca economia să fie încurajată, să nu mergem spre formule fiscale care inhibă iniţiatiava. Şi le dau dreptate sută la sută, pentru că ei sunt cei care creează locuri de muncă, cei la care ne uităm când vorbim de dezvoltare”, a mai scris Stroe.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Tomescu Tom
24.06.2022, 18:08:10

PNL-ul ..este dor un altfel de PSD .. ! .. Aripa liberală, creată cu scopul de a se mima, submina ..democrația .. Pretenarilor ...

Modifică Setările