Sulfina Barbu: USL se joacă cu stabilitatea României, blocând legea asistenţei sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Muncii, Sulfina Barbu
Ministrul Muncii, Sulfina Barbu

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, i-a acuzat pe reprezentanţii USL că refuză să voteze legea asistenţei sociale, chiar dacă au fost acceptate şi amendamente ale Opoziţiei, afectând astfel credibilitatea şi stabilitatea României.

"Ne-am dorit o cooperare reală cu Opoziţia. Am fost prezenţi la şedinţele Comisiei de Muncă din Senat, am acceptat amendamente ale Opoziţiei. Ne-am lovit însă de un zid de populism, inconştienţă şi iresponsabilitate. Acum ne batem pentru a trece nu doar legea Guvernului, ci pentru a trece şi amendamentele Opoziţiei. Suntem într-o piesă de teatru absurd", a spus ministrul Muncii.

"Refuzul USL a dat din nou măsura unei Opoziţii lipsite de discernământ, pe mâna căreia nu poţi lăsa nici măcar ordinea de zi a unei şedinţe a Senatului, cu atât mai puţin guvernarea unei ţări", a susţinut Barbu, referindu-se la legea asistenţei sociale, aflată de câteva săptămâni pe ordinea de zi a plenului Senatului. "Opoziţia se joacă cu credibilitatea externă şi stabilitatea României într-un moment extrem de dificil", a mai comentat Barbu, atrăgând atenţia că blocajul este cu atât mai periculos cu cât vine în contextul în care liderii europeni sunt în alertă pentru salvarea Greciei şi pentru rezolvarea crizei datoriilor suvernare. "În acest context periculos pentru Uniunea Europeană, USL protejează practic risipa banilor din bugetul public", a mai acuzat ministrul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite