Surpriză! Cine va coordona campania Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale în locul lui Mihai Fifor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Dolj, Lia Olguţa Vasilescu, va coordona campania electorală a Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale, susţin surse politice pentru Adevarul. Olguţa Vasilescu l-a înlocuit pe Mihai Fifor, mazilit de liderii PSD, după ce Guvernul Dăncilă a fost trântit prin moţiune de cenzură.

Liderul PSD Viorica Dăncilă şi-a relansat candidatura la alegerile prezidenţiale, sâmbătă, la Romexpo, în prezenţa a 10.000 de social-democraţi, după ce a pierdut guvernarea. Dăncilă a ajuns la un armistiţiu cu liderii PSD: baronii vor trage în campanie pentru a duce candidatul PSD în turul doi, însă după alegeri va avea loc un Congres. Lia Olguţa Vasilescu s-a remarcat prin atacurile grobiene la Ponta şi Barna.

”Ponta a spus că a primit mesaje de la colegi din PSD după moţiune. Eu zic să se uite în frigider, acolo va găsi urările noastre. Dan Barna, un bărbat înalt ca bradul şi mai era ceva cu gardul, dar nu-mi mai amintesc ce”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, sâmbătă, la Romexpo.

Mihai Fifor, omul de încredere al Vioricăi Dăncilă, nu va mai fi coordonatorul campaniei electorale pentru prezidenţiale a PSD, dar rămâne secretar general al partidului. Responsablitatea organizării şi coordonării campaniei electorale va reveni liderilor locali: Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu, Niculae Bădălău şi Dumitru Buzatu.

Paul Stănescu a propus şi retragerea lui Fifor din funcţia de secretar general şi suspendarea sa din partid, dar Viorica Dăncilă s-a opus, argumentând că această funcţie a fost obţinută de Fifor în urma unui Congres.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite