Surse. Şedinţă cu scântei la PNL după locale. „Cu voie sau fără voie, Adrian Miuţescu e cel mai bun partener al PSD”. Ce alte filiale au probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax
Foto Mediafax

Conducerea PNL se reuneşte miercuri dimineaţă pentru analiza localelor. Printre filialele cu probleme este şi Argeşul, acolo unde organizaţia a trimis o scrisoare către Ludovic Orban, în care arată că din cauza şefului filialei liberalii au ajuns să aibă mai puţini primari ca în 2016.

„Au trecut alegerile locale din anul 2020. În întreaga ţară liberalii clamează victoria şi sunt recunoscuţi ca învingătorii acestui scrutin electoral. Din păcate pentru noi toţi nu este cazul în judeţul Argeş. În Argeş nu mai avem astăzi niciun primar liberal în mediul urban”, se arată în scrisoarea trimisă de PNL Argeş către BPN al PNL. 

Liberalii nemulţumiţi susţin că doar din cauza liderului filialei, Adrian Miuţescu, s-a ajuns la un asemenea rezultat slab. „Cu sau fără voie, Adrian Miuţescu e cel mai bun partener al PSD Argeş. În acest sens, Adrian Miuţescu a refuzat să semneze candidaturile a 5 primari liberali pentru că erau contestatari ai domniei sale, iar aceştia au fost nevoiţi să se orienteze către alte partide aproape inexistente pe eşichierul politic (ANŢ, PER), iar singurul primar liberal de oraş a plecat la PSD din acelaşi motiv. Toţi aceşti 5 primari au câştigat alegerile cu scoruri zdrobitoare”, se mai arată în scrisoare. 

PNL a obţinut 28% şi doar 24 de primării, în timp ce PSD a câştigat 71 de primării.

Potrivit unor surse politice, probleme sunt şi la Galaţi, acolo unde liberalii au pierdut fără drept de apel în faţa PSD. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite