Surse: BEC a invalidat candidatura lui Viorel Cataramă la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Cataramă
Viorel Cataramă

Candidatura lui Viorel Cataramă la alegerile prezidenţiale a fost invalidată de Biroul Electoral Central (BEC), susţin surse politice pentru Adevarul. Motivul: mai multe semnături păreau falsuri. Cataramă, fost membru PNL, conduce în prezent Partidul Dreapta Liberală.

Alţi candidaţi nici măcar nu s-au mai prezentat la BEC. Liviu Pleşoianu a anunţat, vineri, pe Facebook că nu a întrunit numărul necesar de semnături pentru a candida la alegerile prezidenţiale (200.000). Deputatul PSD  a criticat încă o dată decizia partidului de a o susţine pe  Vioricăi Dăncilă pentru Cotroceni în detrimentul său.

„În ce mă priveşte, vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a refuzat categoric să strângă semnături altfel decât în mod real! Nu, nu sunt suficiente, deşi sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea... Apoi, voi hotărî ce fac mai departe. Le mulţumesc de pe acum, indiferent dacă se strâng toate sau nu, tuturor celor care au crezut şi cred în drumul omului liber!", a scris, vineri Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite