Surse: Cine ar putea candida în locul lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PMP-ul lui Băsescu muta din nou pragmatic, FOTO Captură
PMP-ul lui Băsescu muta din nou pragmatic, FOTO Captură

Liberalul Dan Cristian Popescu, sacrificat de Ludovic Orban in cursa pentru Primăria Sectorului 2, ar putea candida pentru Primăria Capitalei din partea PMP, susţin surse politice pentru Adevărul. Pe de altă parte, surse din conducerea PMP susţin că Băsescu e prima opţiune, Popescu fiind mai degrabă o variantă pentru Primăria Sectorului 2.

UPDATE Surse din conducerea PMP neagă înţelegerea cu Dan Cristian Popescu. „Candidatul nostru va fi Traian Băsescu. Ne validăm candidaţii săptămâna viitoare”, sustin sursele citate. Totuşi, Popescu ar putea candida din partea PMP la sectorul 2. Negocierile între cele două părţi sunt în curs.

***

Decizia privind o posibilă candidatură a lui Dan Cristian Popescu pentru Primăria Capitalei ar putea fi anunţată mâine, când e luată decizia finală. De altfel, viceprimarul Sectorului 2 are programată o conferinţă de presă. 

Popescu are o notorietate şi o intenţie de vot mare mai ales în sectorul 2, în condiţiile în care la acest sector e şi viceprimar şi s-a făcut cunoscut în rândul oamenilor. 

Reamintim că Ludovic Orban a preferat să accepte toate cererile USR-PLUS în ceea ce priveşte Capitala pentru a ajunge o înţelegere. La cererea expresă a liderilor USR şi PLUS, Popescu nu a fost acceptat drept candidat şi candidatul pentru sectorul 2 a fost desemnat Radu Mihaiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite