articolul anterior articolul urmator

Surse: Carmen Dan vrea să-şi asigure viitorul politic prin fieful din Teleorman. Cine se luptă pentru şefia organizaţiei judeţene

6
11 Jul 2019 19:22:58
Autor: Radu Eremia
Carmen Dan, ministrul de Interne, alături de Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Carmen Dan, ministrul de Interne, alături de Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

6 Comentarii

Constantin G
11.07.2019, 19:38:22

DE CE TREBUIE ARESTATA CARMEN DAN ! Pentru ca l-a consililiat pe Dragnea, la CJT=Consiliul Judetean Teleorman, cum sa dea tunuri, cum sa fure, in loc sa-l indrume cum sa respecte legea. Fiindca a pregatit macelul din 10 August, pana la cele mai mici amanunte, si a condus efectiv operatiile criminale din Piata Victoriei, inabusind in sange adunarea protestatarilor pasnici, care ingloba si mii de batrani, femei si copii. Unul din amanunte, care i se poate imputa, este ca a pregatit dinainte grupul numeros de tineri derbedei, asa zisii uslasi sau membrii galeriilor de fotbal, care sa arunce cu pitre, sticle si caldaram, in armata echipata de razboi a jandarmilor. O suta de mii de manifestanti pasnici, cu mii de batrani, copii si femei, unele femei cu copii mici in brate, au fost gazati ore in sir de armata echipata de razboi si atacata in asalt, ca pe front. Carmen Dan a atacat, in mod sfidator, poporul roman si a facuto nu ca sa apere Romania, nici ca sa apere PSD; a facuto pentru amicul ei, Dragnea. Este o mare rusine ca o mai toleram pe aceasta individa in fruntea Ministerului de Interne.

+5 (5 voturi)
Burkina Fasso
11.07.2019, 20:47:07

Cacarmen dan sa nu o mai alegeti niciodata in teleorman! O nulitate absoluta dar care face foooarte mult rau.

+3 (3 voturi)
Adevarul Truth
11.07.2019, 21:21:15

Comentariu considerat abuziv.

Constantin G
11.07.2019, 19:45:28

CARMEN DAN L-A AJUTAT PE DRAGNEA SA JEFUIASCA JUDETUL TELEORMAN . Din datele existente la DNA, mai cu seama din declaratiile martorului Nitulescu, fost prefect de Teleorman, la Alexandria, dupa 2000, cand Dragnea era presedintele CJT, ar rezulta ca Dragnea=D a cumparat firma Tel Drum=TD in 2002, chiar de la CJT, pe numele finului sau Marian Fiscuci si cu banii: 20 milioane de lei, luati de la Protectia Copilului. Atunci a aduso si pe Carmen Dan de la Videle la Alexandria si a incadrato pe post de CONSILIER JURIDIC la CJT. Din tot ce se stie, e clar ca D a premeditat planul constituirii Bandei Tel Drum= BTD, cu rude si prieteni de totala incredere. In postarea de fata, vreau sa-mi exprim parerea ca individa Carmen Dan=CD este atasata ca o sclava sefului D si ca este in stare sa dea foc tarii, pentru a-l salva. Pentru a se salva si pe sine. Pentru ca, in mod oficial, l-a consiliat pe D inaintea ilegalitatilor pe care D le-a intreprins cu banda sa BTD in jud. Teleorman. Pai, RISE Project a investigat si a descoperit, pana in prezent, peste 200 de imobile luate cu japca de BTD si peste 800 de hectare de teren agricol, numai in Teleorman. Cineva din Salcia a zis, pe TV, ca D a luat GAS-eul: cu 13 mii de ha, cu silozuri, crescatorii de animale, cu tot. Terenurile unor foste ferme de stat, spatii comerciale, cladiri industriale, cladiri de birouri, au fost luate cu japca de BTD, dirijata de presedintele CJT consiliat de CD. In 2005, D fiind si pres. fil. PSD, a incadrato fictiv pe Botorogeanu, si in 2006 pe Stoica, la DGASPC, consiliat de Dan, In 2005, D a luat pe nimica restaurante si magazinele din Tr Magurele, consiliat de Dan. In 2009, abuzand de functie, D a luat Hotelul Turris, de 8 eteje, cu 230 mii lei, cand costa 110 milioane. L-a luat pe numele sotiei, cum luase Tel Drum si Trenul concrator pe numele finului, consiliat de Dan. D a luat insula Belina, consiliat de Dan. D a luat Gospodaria Agricola Salcia, pe de-a moaca si consiliat de Dan. In total, Dragnea a furat de la Ro si UE poate doua miliarde de euro, consiliat de Dan. D-aia a organizat Dan macelul din 10 august: sa nu pice Dragnea. Fiindca ar urma sa fie judecat si consilierul juridic, care nu l-a indrumat cum sa respecte legea, ci cum sa fure.

+5 (5 voturi)
Un cititor
11.07.2019, 21:09:19

Unde-i femeia de serviciu....din Video-ul care o "lauda" pe madam ministresa lui Daddy.........cum nu a mai facut nimeni........cam ce facea asta pe cand era in primarie ! Cum si-a luat functiile ! Se intoarce. Pai cum altfel ?!

+3 (3 voturi)