Surse. Cîţu cere o nouă şedinţă a coaliţiei, pentru a discuta despre pandemie şi criza energetică. Ce spune despre disputa dintre Rareş Bogdan şi Marcel Ciolacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a cerut o nouă şedinţă a coaliţiei pentru ca liderii partidelor aflate la guvernare să tranşeze mai multe probleme legate de pandemie şi de criza energetică, au transmis surse din apropierea liderului PNL pentru „Adevărul”. Totodată, Cîţu susţine că Rareş Bogdan şi Marcel Ciolacu ar trebui să îşi discute problemele în afara coaliţiei.

Potrivit surselor „Adevărul”, Florin Cîţu a cerut o şedinţă online a coaliţiei în care să se discute despre energie, pandemie şi dobânzile mari de la împrumuturi.

Cât despre disputa dintre Rareş Bogdan şi Marcel Ciolacu, liderul PNL consideră că dacă există probleme personale între cei doi, ar trebui să le discute în afara coaliţiei.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a cerut o şedinţă de urgenţă a coaliţiei după ce Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a declarat că alianţa cu social-democraţii ar trebui evaluată după an şi a lansat mai multe atacuri la adresa acestora.

Vezi şi: Rareş Bogdan, critici pentru ministrul Sănătăţii: A fost mai atent la sondaje decât la pandemie

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite