Surse: Contre în şedinţa PNL. Guran, noi critici la adresa premierului. Ce lider liberal i-a luat apărarea lui Cîţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Sighiartau, secretar general al PNL FOTO Facebook Robert Sighiartau
Robert Sighiartau, secretar general al PNL FOTO Facebook Robert Sighiartau

Virgil Guran, liderul senatorilor PNL, l-a criticat din nou pe premierul Florin Cîţu pentru că nu s-ar fi implicat în găsirea unor fonduri pentru aleşii locali, iar primarii ar fi nemulţumiţi. Replica a venit de la Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, care i-a tranmis să discute cu ministrul Dezvoltării, pentru că el gestionează fondurile pentru autorităţile locale.

Virgil Guran, unul dintre apropiaţii lui Ludovic Orban şi lider al senatorilor PNL, l-a criticat, în absenţă, pe premierul Florin Cîţu, pentru faptul că din cauza neimplicării sale primarii ar fi nemulţumiţi, susţin surse politice participanete la şedinţa Biroului Executiv al PNL. 

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, l-a întrebat direct pe Guran de ce tot repetă subiectul nemulţumirii primarilor. Guran a răspuns că aminteşte de tema aceasta ca să audă şi premierul. Sighiartău a precizat că mai bine mesajul i-ar fi transmis lui Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, şi că, dacă Guran nu e în stare să-l transmită, va vorbi el cu demnitarul UDMR:

„Cseke e un ministru bun, dar trebuie să primească o linie de la primul-ministru”, a punctat Guran, potrivit unor surse participante. Drept urmare, Sighiartău i-a zis lui Guran să vorbească direct cu premierul, să nu mai transmită mesaje indirecte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite