Cristina Pocora, noul candidat al PNL pentru Sectorul 3. „Îl invit pe domnul Negoiţă să iasă din ascunzătoare şi să vină la o dezbatere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Pocora. FOTO Eduard Enea
Cristina Pocora. FOTO Eduard Enea

Biroul Politic Naţional al PNL a validat schimbarea unui candidat pentru alegerile locale, de această dată la Sectorul 3 al Capitalei. Candidatul iniţial, Florin Vasile, a fost înlocuit cu deputatul Cristina Pocora. Potrivit unor surse politice, motivul schimbării este încercarea de a mai ridica scorul general al liberalilor în alegeri, în condiţiile în care PNL-ul a pierdut în ultimele luni mai multe procente.

UPDATE Cristina Pocora. noul candidat pentru Sectorul 3: Îl invit pe domnul Negoiţă, încă de pe-acum, să iasă din ascunzătoare. Au auzit că a mers pe ascuns să-şi depună candidatura. Să vină şi să discutăm deschis despre mandatul domniei sale şi despre planurile de viitor. Să discutăm despre raportul Curţii de Conturi privind cheltuirea banului public, în Sectorul 3, sub mandatul său. Dacă cumva nu poate şi îi este frică, aş putea să discut acest subiect cu doamna Firea dacă este, desigur, disponibilă.

UPDATE Vasile Blaga, copreşedinte PNL, după BPN: „Azi am validat candidatura lui Predoiu, în unanimitate, pentru funcţia de primar al Bucureştiului. De asemenea, la Sectorul 3, am validat candidatura doamnei Pocora“, a spus Blaga


Înlocuirea lui Florin Vasile vine în contextul în care acesta nu s-ar fi implicat deloc activ în precampania pentru alegerile locale, potrivit unor surse politice. Fără a avea vreo intervenţie notabilă în presă, cu excepţia unei conferinţe ţinute alături de Cezar Preda, Vasile era un liberal cvasinecunoscut.

„Revolta“ faţă de candidatul Vasile s-a declanşat în momentul în care se discuta despre cum evoluează activitatea de campanie în fiecare sector.

Spre deosebire Vasile, Cristina Pocora este mult mai cunoscută, notorietatea sa crescând semnificativ în perioada în care a fost purtătorul de cuvânt al PNL, în 2013, în timpul preşedinţiei lui Antonescu.

 Aceasta e deputat la al doilea mandat, fiind aleasă în circumscripţia 23 Ialomiţa, colegiul uninominal nr. 1. Feteşti-Ţăndărei. În perioada 2006-2008 a fost secretar de stat pentru Relaţia cu Parlamentul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite