SURSE Dragnea îşi face consiliera deputat. Beatrice Tudor se află pe lista PSD Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a ocupat personal de lista PSD Bucureşti unde e pusă şi Beatrice Tudor
Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a ocupat personal de lista PSD Bucureşti unde e pusă şi Beatrice Tudor

Beatrice Tudor, consiliera personală a preşedintelui PSD Liviu Dragnea de mulţi ani, se află pe locul 8, considerat eligibil, pe lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor.

Comitetul Executiv Naţional al PSD va valida, astăzi, toate candidaturile la alegerile parlamentare. Cea mai mare surpriză este lista PSD Bucureşti, de care preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a ocupat personal, ţinând-o ascunsă chiar şi de colegii săi din partid. Unul dintre locurile eligibile de la Camera Deputaţilor este ocupat de Beatrice Tudor, consiliera personală a preşedintelui PSD Liviu Dragnea de foarte mulţi ani.

Lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Gabriel Petrea, preşedintele TSD, fost viceprimar al Primăriei Sectorului 6. Dragnea a oferit încă un loc pentru Tineretul Social Democrat pe care îl va ocupa deputata PSD Gabriela Podaşcă, cea care l-a contracandidat pe Petrea la şefia TSD. 

Cea mai mare surpriză de pe lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor este numele Dianei Tuşa, deputată aleasă pe listele PNL. Diana Tuşa şi-a dat demisia din PNL, după ce ce a pierdut poziţia de candidat al partidului la Primăria Sectorului 1. Pentru a da un semnal de înnoire a clasei politice, PSD a rezervat locuri eligibile şi pentru reprezentanţi ai societăţii civile, unul dintre nume fiind Oana Florea, director executiv FACIAS.

Potrivit unor surse de la vârul PSD, lista PSD pentru Senat va fi deschisă de senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei în Guvernul Ponta şi fost preşedinte PSD Bucureşti. Pe locuri eligibile se mai află senatorul Şerban Nicolae, senatorul PSD Mihnea Costoiu, Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiţiei în Guvernul Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite