Surse: Evaluarea miniştrilor, spre sfârşitul săptămânii, după bifarea jaloanelor şi ţintelor din PNRR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / George Calin
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Nicolae Ciucă i-a anunţat pe colegii din Biroul Politic Naţional, luni, că evaluarea miniştrilor va fi finalizată spre sfârşitul acestei săptămâni, după ce Guvernul va termina bifarea ţintelor şi jaloanelor cu termen 30 iunie, au precizat pentru „Adevărul” surse participante la şedinţă.

Preşedintele PNL şi-a început discursul prin anunţarea faptului că Guvernul e mobilizat la maxim pentru ca până joi, 30 iunie, să fie realizate toate ţintele şi jaloanele din T2/2022. Majoritatea obiectivelor de pe acest trimestru trebuie realizate în aceste trei zile şi jumătate rămase până la termenul-limită. 

Mai mult, premierul le-a transmis că în zilele următoare va fi finalizată evaluarea miniştrilor urmând să fie „închis” şi acest capitol, pentru a merge mai departe cu activitatea guvernamentală, potrivit unor surse participante. Ciucă nu a spus nimic despre posibili liberali care ar putea să-şi piardă scaunul de ministru sau de secretar de stat. 

Ciucă le-a explicat liderilor PNL şi de ce a optat pentru compensarea parţială a preţului a carburant, fiind subliniat faptul că decizia a fost luată în baza unei analize serioase şi nu vrea ca Executivul să creeze „un val de aşteptări”, care să nu fie concretizat

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite