Surse. Excluderi în USR noaptea, ca hoţii. Val de plecări din partid. Barna, din nou contestat. Mesajul „Vă vedem“, postat în semn de protest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna, un preşedinte de partid criticat
Dan Barna, un preşedinte de partid criticat

Biroul Naţional al USR a decis, în miez de noapte, cu 13 voturi pentru, să o excludă din partid pe Oli Ardelean, membru al organizaţiei Ilfov, pe motiv că a adus prejudicii de imagine partidului, susţin surse din partid pentru Adevărul. Concret, Oli Ardelean a postat pe Facebook un mesaj în care s-a îndoit că toate semnăturile din campania Fără penali în funcţii publice au fost reale. Decizia a fost contestată puternic în interior.

Zeci de membri ai USR au anunţat pe un grup intern al partidului că demisionează, după ce echipa lui Dan Barna a trecut la execuţii. Săptămâna viitoare va urma un alt val de excluderi, susţin sursele citate. Printre cei vizaţi se numără şi Vişinel Bălan. Deputatul Tudor Benga a fost cel mai vehement membru din conducerea USR împotriva excluderilor, susţin sursele citate. Degeaba. 

”Dan Barna, un bărbat adevărat îşi asumă greşelile şi învaţă să asculte ce spun ceilalţi, nu îi dă afară că nu îi înalţă ode pentru fiecare prostie pe care o zice sau o face”, a scris unul dintre membrii USR pe Poiana lui Iocan, grupul intern al partidului.

captura

Alţii au postat imagini cu mesajul ”Vă vedem”, folosit în Piaţa Victoriei în timpul protestelor anti-PSD. 

usr 3

”Astă seară a învins manţocăreala”, e un alt mesaj postat pe grup. 

oli 3
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite