Politică

articolul anterior articolul urmator

Surse. Grobianul USR din Dolj a ajuns  viceprimar la Craiova

19
24 Oct 2020 17:56:52
Autor: Iulian Bîrzoi
Cezar Drăgoescu
Cezar Drăgoescu

Cezar Drăgoescu, personajul rasist şi grobian din USR-PLUS, a fost propus de către Biroul Naţional al partidului în funcţia de viceprimar al Craiovei, arată o comunicare internă obţinută de „Adevărul”. Anterior, acesta a fost retras de pe lista filialei din Dolj, unde se afla numărul 1 pentru Camera Deputaţilor, după ce „Adevărul” a publicat o serie de mesaje interne în care Drăgoescu are un limbaj suburban la adresa colegilor săi.

Potrivit comunicării interne din USR, obţinute de „Adevărul”, Drăgoescu a plătit pentru „afirmaţiile făcute în trecut” cu invalidarea acestuia la Camera Deputaţilor.
 
„Cezar Drăgoescu a fost propus şi are susţinerea USR Craiova, iar PLUS Dolj este de asemenea de acord cu candidatura acestuia la funcţia de viceprimar. Preşedintele USR Dolj invocă decizia invalidării lui Cezar Drăgoescu de pe lista USR-PLUS la deputaţi pentru a-l elimina de pe poziţia de viceprimar la primăria Craiova.
 
În privinţa afirmaţiilor făcute în trecut, care au fost scoase din conversaţii private, Cezar Drăgoescu a lămurit situaţia şi şi-a cerut iertare public pentru acele printscreen-uri scoase în mod intenţionat de către anumiţi colegi din intern”, arată o comunicare internă a USR.
 
USR motivează susţinerea lui Drăgoescu pentru funcţia de viceprimar al Craiovei prin faptul că acesta ar avea susţinerea consilierilor locali USR-PLUS, că „a plătit preţul afirmaţiilor făcute în trecut”, şi prin faptul că „a câştigat încrederea” membrilor PLUS Dolj.
 
„Dat fiind că:

  • Are susţinerea consilierilor locali USR-PLUS şi asta duce la posibilitatea unei înţelegeri locale cu PNL, limitând puterea discreţionară a Olguţei Vasilescu şi a PSD.
  • A plătit preţul afirmaţiilor făcute în trecut în cadru privat, prin invalidarea poziţiei pentru lista parlamentare şi regretă public atitudinea trecută.
  • A câştigat încrederea filialei şi a colegilor de la PLUS Dolj

BN a decis că îl susţine pe Cezar Drăgoescu pentru poziţia de viceprimar”, mai arată comunicarea internă obţinută de „Adevărul”.
 
 
 
 
 


 
 
 
   
Cezar Drăgoescu, care era ales cap de listă USR PLUS pentru Camera Deputaţilor în Dolj, şi mai apoi retras de pe liste, s-a remarcat pe grupurile interne de comunicare printr-o serie de ieşiri grosolane la adresa liderilor Alianţei Dacian Cioloş şi Cristian Ghinea. Cezar Drăgoescu îl numeşte „ţigan” pe Valeriu Nicolae. „Adevărul” a obţinut mai multe conversaţii în care candidatul USR PLUS la parlamentare se manifestă grobian.
 

1. Discuţii purtate înainte de alegerile europarlamentare din 2019. Cezar Drăgoescu, despre o alianţă cu Dacian Cioloş: „O alianţă cu acest jegos buburos va produce numai prejudicii USR”. 

2. Tot despre Dacian Cioloş: „Este un nefrecventabil şi nu are cum să producă schimbarea un astfel de specimen securistoid”. 

3. Despre Cristian Ghinea: „Vrei pupilul lui Macovei în fruntea USR? Plus săracu la fizionomia ochelarilor aduce cu Ciorbea”

4. Tot despre Ghinea: îl acuză de lucruri imorale şi de negocieri pe la colţuri.

5. În 2017, Valeriu Nicolae a refuzat să candideze la alegerile parţiale pentru Primăria Craiovei, după ce Lia Olguţa Vasilescu a lăsat primăria pentru un loc în Parlament. Reacţia lui Drăgoescu: „Mai bine fără ţigan”. 

6. Opinia domnul Drăgoescu despre musulmani şi homosexuali. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Mihai Neagu
24.10.2020, 18:05:54

In fine ajung USR-istii la putere, unul si unul. URAAAAAAAA!!!!

-2 (6 voturi)
Camelian Propinatiu
24.10.2020, 18:38:55

N-are contează! A vota anti-sistem în decembrie 2020 înseamnă a trimite USR PLUS, chiar cu mari îndoieli, spre 20-25%, pentru a stimula PNL să facă din Anticorupţie şi EduCultură priorităţi naţionale.

0 (4 voturi)
Utilizator Adevărul
24.10.2020, 18:11:34

Comentariu considerat abuziv.

mitrut
24.10.2020, 18:13:57

Asta din razbunare pe craioveni?

0 (2 voturi)
nea Ilie de la sculărie
24.10.2020, 18:15:39

"se contrazice singur" Expresia este pleonastica. Cand se cineva se contrazice este evident ca se contrazice pe sine asadar nu mai e nevoie sa precizezi ca se contrazice singur. Deci individul are si probleme cu limba romana.

+1 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (19)

Modifică Setările