Guvernul Cîţu a demis toţi prefecţii şi subprefecţii USR PLUS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peremierul Florin Cîţu FOTO Mediafax
Peremierul Florin Cîţu FOTO Mediafax

Guvernul Cîţu a demis în şedinţa joi toţi cei 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi. Premierul a confirmat revocarea lor din funcţie în conferinţa de presă de după şedinţa de Guvern. Deciziile au plecat pentru publicare la Monitorul Oficial.

UPDATE Florin Cîţu: „Azi am avut şi eliberări de prefecţi şi subprefecţii. Nu sunt numiţi alţii în locul lor. Atribuţiile lor vor fi luate de subprefecţi”.

***

Premierul Florin Cîţu, sprijinit de Ministerul Afacerilor Interne, i-a dat afară pe toţi prefecţii şi subprefecţii USR PLUS. Mai precis, 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi. Deciziile de demitere au plecat spre Monitorul Oficial, potrivit informaţiilor „Adevărul”. 

Printre prefecţii demişi sunt cei de la Capitală, din Timiş, din Buzău sau din Bacău. Decizia Guvernului Cîţu este o continuare a campaniei de destituire a membrilor USR PLUS aflaţi la guvernare. Cu o seară înainte, premierul a demis 25 de secretari de stat şi un consilier de stat al USR PLUS. 

Practic, USR PLUS a rămas la nivel de executiv doar cu câţiva oameni în diferite agenţii guvernamentale, dar şi aceştia vor fi daţi la o parte în următoarele zile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite