Ioana Gheorghiaş, fiica unui fost acţionar de la TelDrum şi prieten cu Liviu Dragnea, trimisă consul la Torino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Gheorghiaş, fiica lui Mugurel Gheorghiaş, zis „Melcul“, unul dintre foştii acţionari ai companiei TelDrum şi fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea, va fi trimisă consul general al României la Torino, decizia fiind publicată joi noapte în Monitorul Oficial. Gheorghiaş a fost consilieră la cabinetul lui George Ciamba, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe.

Surse politice au declarat pentru „Adevărul“ încă de ieri că în cadrul şedinţei de Guvern de joi s-a decis şi rechemarea consulului României la Torino, Tiberiu Dinu. Tiberiu Dinu fusese numit consul la Torino în februarie 2013.

Locul acestuia va fi luat de Ioana Gheorghiaş, cea care a lucrat la cabinetul secretarului de stat George Ciamba şi care este fata lui Mugurel Gheorghiaş, unul dintre foştii acţionari ai companiei TelDrum. 

Mugurel Gheorghiaş a fost coleg de facultate şi coleg de trupă rock cu şeful PSD, Liviu Dragnea, la sfârşitul anilor 80. 

Potrivit România Liberă, Ioana Gheorghiaş a dat concurs la începutul lui 2015 pentru a intra în Corpul Diplomatic. „Din comisia de evaluare făcea parte şi George Ciamba, actualul ei şef. Tânăra diplomată a fost repartizată în cadrul Direcţiei de Armonizare Legislativă, ea având studii juridice“, arată sursa citată.   

Hotărârea Guvernului a apărut în Monitorul Oficial joi noapte. 

Imagine indisponibilă

Citeşte şi:

 Cine sunt protectorii noului avocat al României la Curtea de Justiţie a UE. Lider PSD: „E un băiat extraordinar“. Meleşcanu a fost ignorat de Dăncilă

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite