Surse: Iulia Popovici, secretar de stat la Cultură din partea USR. Ce oameni propune partidul condus de Barna la Educaţie, Energie şi la Sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Popovici, propusă de USR pentru demnitatea de secretar de stat la Ministerul Culturii. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Iulia Popovici, propusă de USR pentru demnitatea de secretar de stat la Ministerul Culturii. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Biroul Naţional al USR a decis, în şedinţa de luni seară, patru dintre secretarii de stat pe care îi va trimite în Guvernul Cîţu, dar şi un subsecretar de stat de la Ministerul Afacerilor Externe, au precizat surse politice pentru „Adevărul”. Printre persoanele votate sunt Iulia Popovici la Cultură şi Radu Szekely la Educaţie.

Conducerea USR a decis pe cine va trimite în mai multe funcţii de secretar de stat din Guvernul Cîţu. La Ministerul Culturii secretarul de stat va fi Iulia Popovici (critic de teatru), care în trecut a mai lucrat în cadrul instituţiei.

Secretar de stat la Educaţie (responsabil pentru Relaţia cu Parlamentul) va fi Radu Szekely, în timp ce la MTS va fi Adrian Cîrstea. 

Secretar de stat din partea USR la Energie va fi Vlad Sincă, în timp ce la Ministerul Afacerilor externe va fi trimis ca subsecretar de stat Mihai Sandu. 

Funcţiile de secretar de stat la Dezvoltare, Muncă şi Finanţe vor fi stabilite în următoarea şedinţă, care cel mai probabil va avea loc tot săptămâna aceasta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite