Surse. Luni, un nou CEx la PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou CEx PSD va avea loc luni. Foto: Inquam.
Un nou CEx PSD va avea loc luni. Foto: Inquam.

O nouă şedinţă a Comitetului Executiv al PSD va avea loc luni, 10 decembrie, potrivit unor surse din partid. Întâlnirea are loc în contextul în care câţiva lideri PSD cer o pronunţare fermă în privinţa unei Ordonanţe de Urgenţă pentru amnistie şi graţiere, însă atât Liviu Dragnea, cât şi Viorica Dăncilă, neagă că ar exista un astfel de proiect pe mesele lor.

Liderii PSD din teritoriu au fost anunţat joi că o nouă reuniune a Comitetului Executiv va avea loc luni, 10 decembrie, potrivit unor surse din interiorul partidului. Tema principală de discuţie va fi OUG-ul pentru amnistie şi graţiere pe care mai mulţi lideri insistă ca Executivul să o adopte. 

Premierul Viorica Dăncilă a negat însă ferm că pe masa ar exista un astfel de proiect şi a anunţat că exclude categoric ca amnistia şi graţierea să fie dată până la finalul anului. Anunţul prim-ministrului a venit joi, după întâlnirea pe care a avut-o la Parlament cu liderul, PSD Liviu Dragnea. La rândul său, şeful social-democrat a infirmat şi el că pe biroul său ar fi o ordonanţă pentru amnistie şi graţiere, însă a recunoscut că i-a cerut ministrului Justiţiei Tudorel Toader „să găsească o soluţie pentru a repara nedreptăţile din România”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite