Surse. Miniştrii PSD merg la şedinţa Coaliţiei. Social-democraţii nu sunt de acord cu o eventuale schimbări în Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, liderul PSD  FOTO Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, liderul PSD  FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Miniştrii social-democraţi vor merge la şedinţa Coaliţiei, la aşa-zisa evaluare a activităţii lor. Potrivit unor surse din conducerea PSD, formaţiunea nu este de acord cu o eventuală remaniere, dar acceptă să vină demnitarii pentru a explica modul cum decurge implementarea priorităţilor guvernamentale.

Miniştrii PSD vor merge luni după-amiază la şedinţa Coaliţiei în care are loc o evaluare a activităţii acestora de către liderii principalelor formaţiuni. Surse din conducerea PSD susţin pentru „Adevărul” că demnitarii social-democraţii vor da explicaţii despre priorităţile guvernamentale. 

Însă despre o posibilă remaniere sau solicitarea unor demisii, nici nu poate fi vorba, potrivit informaţiilor „Adevărul”. PSD nu vrea să schimbe în acest moment niciunul dintre miniştrii săi. Social-democraţii susţin că momentul de acum este unul nepotrivit pentru a face schimbări, în contextul războiului din Ucraina, dar şi al gestionării PNRR, unde Coaliţie trebuie să bifeze până la 31 martie nu mai puţin de 24 de jaloane/ borne. 

Florin Cîţu, pe de altă parte, susţine că la nivel guvernamental ar merge o împrospărare pentru a fi avansaţi oameni mai tineri şi care să vină cu altă viziune. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite