Surse: Moţiunea de cenzură intră pe ultima sută de metri. Va fi depusă luni la Parlament. Orban: Estimez 18-19 voturi de la ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis liberalilor că moţiunea de cenzură va fi depusă luni, 30 septembrie. Călin Popescu Tăriceanu i-a promis 22 de voturi de la ALDE, însă Orban se bazează pe 18-19, susţin surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Fără voturile ALDE, moţiunea nu trece.

„Avem promisiunea de 22 de voturi de la ALDE, dar eu estimez 18-19 voturi, mai discutam cu minoritatile plus o serie de parlamentari PSD. Voi propune ca moţiunea să fie depusa pe 30, lunea viitoare. Dacă cei de la ALDE votează moţiunea, trece“, a spus LUdovic Orban în şedinţa conducerii PNL, potrivit surselor citate. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, la Adevarul Live, cum decurg negocierile cu restul partidelor de Opoziţie pentru moţiunea de cenzură şi cine va prelua guvernarea în cazul în care  Executivul Dăncilă va fi dat jos. Liderul PNL a anunţat că liberalii se vor abţine de la votul pentru Rovana Plumb în Parlamentul European.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite