Surse: Numărătoarea paralelă a USR-PLUS îl contrazice pe Dan Tudorache. Clotilde Armand: Fostul primar al Sectorului 1 nu ştie să numere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS şi PNL pentru Primăria Sectorului 1, ar avea un avans de aproape o mie de voturi faţă de Dan Tudorache în cursa pentru primăria de sector, au precizat surse politice petntru „Adevărul”. Anterior, candidatul PSD anunţase că potrivit numărătorii paralele a partidului său ar fi avut un avans de 200 de voturi.

UPDATE. Clotilde Armand a răspuns la afirmaţiile lui Tudorache, spunând despre acesta din urmă că „nu ştie să numere.

„Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu ştie să numere. Nu-i nimic. Îl învăţăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 şi nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale”, precizează Clotilde Armand pe Facebook.

În jur de o mie de voturi ar avea Clotilde Armand în faţa lui Dan Tudorache, potrivit numătorii paralele a USR-PLUS, au precizat surse politice. Acesta e numărul înainte de a fi primite datele şi din ultimele două secţii. 

De asemenea, potrivit numătorii paralele a liberalilor, avansul lui Clotilde Armand e şi mai mare, adică în jur de 1.400 de voturi. 

Dan Tudorache a anunţat luni dimineaţă că, de fapt, ar fi câştigătorul alegerilor de la Sectorul 1, acesta având cu 200 de voturi mai multe ca reprezentanta USR-PLUS

Citeşte şi:

Din nou primar pentru o noapte? Tudorache: „După numărătoarea paralelă am 200 de voturi în plus”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite