Surse: PNL Bacău se plânge că Ionel Palăr blochează negocierile cu USR pentru a-i menţine locul cald lui Stavarache

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Negocierile între PNL şi USR s-au blocat în judeţul Bacău din cauza liderului filialei, Ionel Palăr, susţin surse liberale pentru „Adevărul”. Potrivit acestora, Palăr nu ar vrea ar vrea un USR-ist să câştige Primăria Bacăului, în cazul de faţă Lucian Stanciu Viziteu, pentru a putea pregăti revenirea lui Romeo Stavarache.

„Cu primar USR, Stavarache nu ar avea nicio şansă să revină peste 4 ani”, susţin surse politice pentru Adevărul. Ionel Palăr tergiversează înţelegerea cu USR prin cerere ca la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean să fie liste comune, cu toate că nici în Biroul Municipal, nici în Biroul Judeţean nu s-a votat aşa ceva, potrivit surselor „Adevărul”. Un astfel de demers ar încetini negocierile, pentru o înţelegere pe documente ar trebui să treacă mai întâi prin structurile superioare ale USR şi PLUS. 

Înţelegea între PNL şi USR prevede ca PNL să-l susţină pe deputatul Lucian Stanciu Viziteu la Primăria Bacăului, în timp ce USR să susţină candidatul liberal, adică pe Ionel Palăr.   

Blocarea negocierilor de către Palăr i-ar nemulţumi inclusiv pe liberalii locali, în frunte cu Dragoş Luchian, în condiţiile în care aceştia ar vrea un acord mai rapid şi concentrarea pe campania electorală. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite