PNL pregăteşte o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. „E un genocid la adresa economiei României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat, miercuri, începerea pregătirilor pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Tudose, după ce acesta a adoptat măsurile care fac parte din „revoluţia fiscală“ a programului PSD, au precizat surse politice pentru „Adevărul“.

„PNL va apela la toate formele de protest legale şi constituţionale pentru a împiedica intrarea în vigoare a aberaţiilor fiscale care vor pune pe butuci economia românească. Suntem solidari cu cei care îşi apără salariul, viitorul şi câştigul cinstit“, a declarat Ludovic Orban, preşedintele PNL, care a precizat că liberalii pregătesc o moţiune de cenzură. 

Orban a spus că moţiunea de cenzură devine o „necesitate“ şi a făcut apel către toate forţele politice, inclusiv neafiliaţi (n.r.-cum e cazul lui Victor Ponta).

„Astăzi, un alt atentat la adresa banilor din buzunarele românilor se petrece la Palatul Victoria. Ei vor atenta la banii noştri“, a declarat, la rândul său, Ionel Dancă. 

Cu precizări a venit şi senatorul Florin Cîţu.  „Azi se desăvârşeşte genocidul la adresa economiei României. PSD a început un război cu România şi românii. Ei vor să scoată România din Uniunea Europeană. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite