UPDATE PSD a anulat marele miting din Capitală. Surse: Dragnea a vrut să-l mute de la Romexpo în Piaţa Victoriei. Rămâne doar mitingul de la Târgovişte, duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu au încercat să mobilizeze electoratul PSD
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu au încercat să mobilizeze electoratul PSD

PSD şi-a anulat mitingul din Capitală, programat iniţial miercuri, arată o adresă trimisă de partid către Primăria Capitalei, obţinută de Adevărul. Informaţia a fost confirmată de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu. Potrivit unor surse politice, mitingul PSD ar putea fi organizat până la urmă, însă la Piaţa Victoriei, nu la Romexpo. Decizia va fi luată azi de Liviu Dragnea şi apropiaţii săi.

UPDATE Liderii PSD au luat în calcul organizarea unui miting în Bucureşti, tot miercuri, dar la PIaţa Victoriei. Până la urmă, discuţia a picat, susţin surse politice pentru Adevărul. Mai rămâne în pcioare doar mitingul de la Târgovişte, unde vor participa peste 30.000 de oameni. 

***

„Vă comunicăm că PSD anulează organizarea evenimentului din data de 22 mai 2018, care urma să se desfăşoare la Romexpo“, arată scrisoarea trimisă de PSD către Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea.

Scrisoarea obţinută de „Adevărul“ a fost confirmată de viceprimarul Capitalei Aurleian Bădulescu. „Da, aşa este, au anulat“, a spus Bădulescu. 

Potrivit unor surse politice, mai mulţi lideri PSD din teritoriu s-au plâns că nu pot aduce la Bucureşti mii de oameni în mijlocul săptămânii. „Pentru a aduce 100.000 de oameni în Capitală e nevoie de 3.000 de autocare. E un efort gigantic. Dacă se va decide să facem miting la Piaţa Victoriei, o să aducă oameni doar organizaţiile din Sud. Azi vom lua decizia“, a spus unul dintre liderii PSD pentru Adevărul. 

„Avem acţiuni în fiecare zi şi ultima acţiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la Bucureşti. Penultimul miting mare va fi duminică la Târgovişte. Ca să nu paralizăm iarăşi centrul Capitalei şi Bucureştiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120 de mii de oameni. Gazdă este Bucureştiul şi Ilfov şi vor veni delegaţi din judeţele apropiate de noi, Călăraşi, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Iaolomiţa, Olt. Vor fi şefii din toată ţara dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul”, a declarat Codrin Ştefănescu, citat de G4Media.ro.

anulare miting psd
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite