articolul anterior articolul urmator

Cine sunt noii miniştri PSD. Dragnea: Nu mai merg la Cotroceni. Am stat cu mâna întinsă până când am amorţit. Iohannis să nu se mai refere niciodată la PSD

84
13 Oct 2017 07:52:31
Autor: Radu Eremia
Paul Stănescu, Felix Stroe şi Marius Nica, înlocuitorii celor 3 miniştri demisionari FOTO Mediafax
Paul Stănescu, Felix Stroe şi Marius Nica, înlocuitorii celor 3 miniştri demisionari FOTO Mediafax

84 Comentarii

Jean Maurer
13.10.2017, 08:37:41

Astia se joaca de-a guvernarea ! Oricum, este un progres al lui Tudose ca a eliminat ministrii anchetati penal, din Guvern. Acest lucru se intampla in orice tara civilizata. Dragnea si Tariceanu nu pot fi binomul dictatorial din Romania. DNA a jucat excelent de data asta !

+12 (14 voturi)
Inaltpreacenzuratul Gigi_one
13.10.2017, 09:24:30

nu ştiam eu de ce mi era simpatic urîtu ăsta de Tudose. Bravo domle! Asta înseamnă să ai anvergură intelectuală faţă de un şmenar mărunt ca dragnea. (Cică tudose citeşte..cărţi..aşa a dat pe goarnă marele guşa, analistu!). Vă daţi seama ce o fi în sufletu lu dragnea? El îi face prim miniştrii şi ăştia, invariabil, ajung să i dea la gioale..cred că e verde omu..bietu de el!:)

+7 (9 voturi)
Dimulescu Constantin
13.10.2017, 09:28:12

Pai,tocmai despre asta este vorba,domnule Maurer! Rolul DNA nu este "sa joace",ci sa aplice legea echidistant,respectand toate regulile.La noi,insa,toti joaca cu frenezie un rol in ecuatia puterii,ceea ce duce la pierderea credibilitatii.Deasemenea,o simpla acuzatie a unui procuror nu inseamna neaparat vinovatie,nici macar in tari in care procurorii respecta menirea pe care o au,fara a face jocuri de culise,cum se procedeaza la noi.O hotarare judecatoreasca,cu care poti fi,sau nu,de acord,este cea care stabileste vinovatia sau nevinovatia unui om.Sunt destule exemple in care presupusii vinovati au fost achitati,dar viata lor a fost distrusa intre timp,tocmai fiindca la noi functioneaza prezumtia de vinovatie.Stiu ca adeptii lui "DNA,sa vina sa va ia!" prefera sa moara 10 nevinovati,decat sa scape un vinovat,cu conditia ca acei nevinovati sa nu fie ei,sau cei apropiati lor,dar in lumea spre care noi privim cu invidie,lucrurile se intampla altfel.Nu am nici cea mai mica urma de simpatie fata de aceste doua doamne,dar as vrea sa traim intr-o tara in care sa nu mai fie experimentata democratia originala introdusa de Iliescu si perfectionata de toate regimurile care au fost,sub indrumarea unor oficiali straini,care considera un laborator si pe noi niste cobai.

-11 (17 voturi)
Michiu Stefan
13.10.2017, 08:38:33

Marlanul de Teleorman nu va mai putea suporta o noua infrangere-ati vazut ce fata avea la finalul mascaradei-asa ca va face "totul" sa-si ia revansa fata de Gica Duru.Probabil se vor propune alte slugi ale lui Daddy, mai stupide si mai venale decat cele vechi.Ca asa-i in scumpa noastra Patrie: din rau in mai rau!

+13 (13 voturi)
ion popescu
13.10.2017, 08:43:24

Cu greu vom mai putea gasi inlocuitori la fel de plini de valoare si demnitate , ca Sevil si iRovana ! Inca lacrimez........ Ma consoleaza numai gandul ca au ramas in guvern doua elemente ( cel putin ) la fel de pline de calitati umane, cunoastere si educatie : Carmen Dan si Olguta Vasilescu !

+9 (9 voturi)