Tăriceanu: Îmi doresc ca Liviu Dragnea să fie şi să rămână liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea (stânga) şi Călin-Popescu Tăriceanu (dreapta) FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea (stânga) şi Călin-Popescu Tăriceanu (dreapta) FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele ALDE, Călin-Popescu Tăriceanu, a declarat sâmbătă la Iaşi că îşi doreşte ca liderul PSD, Liviu Dragnea, „să fie şi să rămână liber”, motivând că în „nicio ţară civilizată” cineva care „mobilizează” electoratul la alegeri nu ajunge să fie condamnat pentru asta.

Întrebat dacă PSD-ALDE va avea un candidat unic în cazul în care Dragnea ar candida la alegerile prezidenţiale, Tăriceanu a subliniat că şi-ar dori ca liderul social-democrat să fie liber.

„Eu în primul rând îmi doresc ca Liviu Dragnea să fie şi să rămână liber, pentru că în nicio ţară în Europa civilizată, cineva care se ocupă de alegeri şi care mobiliează electoratul la alegeri nu ajunge să fie condamnat pentru asta, aşa cum i s-a întâmplat lui. În al doilea rând, şi el şi eu am spus, şi este un bun prilej să repet că am discutat împreună despre viitoarea candidatură din partea coaliţiei şi am hotărât că după alegerile pentru Parlamentul European vom redeschide subiectul ca să hotărâm cum procedăm”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Momentul întrebării - 23.40

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite