Tăriceanu: În această săptămână mă voi deplasa la Bruxelles tot cu economy class

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu spune că nu i se pare nimic neobişnuit în faptul că premierul Dacian Cioloş călătoreşte la clasa Economic.

„Să ştiţi că şi eu merg frecvent cu economy class. Vă pot spune că în această săptămână mă voi deplasa la Bruxelles tot cu economiy class, nu mi se pare nimic senzaţional. Este o normalitate. Şi cred că pentru drumuri aşa de scurte nici nu se justifică folosirea clasei bussines”, a declarat, pentru Digi24, Călin Popescu Tăriceanu.

În urmă cu câteva săptămâni, Tăriceanu a fost surprins când intra prin spatele clădirii DRPCIV, ocolind coada, pentru a-şi reînnoi permisul de conducere, el susţinând, la B1 TV, că nu a văzut şi nu crede că "ar fi de dorit să vedem prim-miniştri, miniştri, preşedintele ţării în trecut sau în viitor făcând acest tip de exerciţiu" - statul la coadă.

Premierul Dacian Cioloş a călătorit la Munchen cu o cursă de linie a companiei Tarom, refuzând invitaţia unei stewardese de a lua loc la clasa Business, potrivit tvr.ro.

Când a urcat în avion, Dacian Cioloş a fost invitat de o stewardesă să ia loc la Business Class, dar premierul a refuzat şi a spus că va sta acolo unde i-a fost alocat loc, potrivit tvr.ro. Toată delegaţia oficială, formată din aproximativ opt persoane, a călătorit la clasa Economic.

După aterizarea avionului, ceilalţi pasageri s-au ridicat, iar una dintre stewardese le-a cerut ca să se aşeze până când iese din avion delegaţia oficială. Călătorii nu au comentat, premierul a zis "asta din cauza noastră" şi şi-a cerut scuze, ieşind.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite