Tăriceanu, atac dur la Iohannis: În 30 de ani nu am auzit de un asemenea precedent în politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Captură video
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Captură video

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al Senatului şi lider al Senatului, lansează un atac la adresa lui Klaus Iohannis, pentru că acesta ar fi avut o şedinţă foto zilele trecute la Palatul Cotroceni.

„Pe lângă multe ştiri fierbinţi şi nu toate optimiste, din păcate, ziua de ieri, duminică, ne-a adus şi o informaţie-bombă: se pare că, pentru prima oară în mandatul de Preşedinte, dl Iohannis a fost de găsit la locul de muncă în week-end. Să nu ne bucurăm prea devreme, însă. Domnia sa nu a stat la slujbă ca să muncească. A stat la pozat. După toate probabilităţile, dl. Preşedinte foloseşte sediul instituţiei pentru treburi personale, mai exact pentru setul de fotografii electorale, care urmează să devină curând postere şi bannere. Nu am auzit de un asemenea precedent în ultimii 30 de ani, din partea vreunui alt politician!“, a scris pe Facebook Tăriceanu. 

Liderul ALDE cere preşedintelui cine a plătit pentru fotografiile făcute, de ce au fost făcute la Palatul Cotroceni şi dacă personalul de la Cotroceni a fost chemat special la muncă pentru şedinţa foto.

„Solicităm dlui Iohannis să spună public motivaţia acestui act, costurile lui şi cine a plătit pentru el! Nu ne referim doar la costurile şedinţei foto ci şi la costurile cu personalul de la Cotroceni care a fost nevoit să vină să-l deservească în weekend pe preşedinte şi fotograful favorit“, a mai scris Tăriceanu pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite