articolul anterior articolul urmator

Tăriceanu: Bucuria mea este umbrită de faptul că ştiu că foarte mulţi alţi oameni care au fost sau sunt în aceeaşi situaţie cu mine nu şi-au încheiat încă procesele

8
22 Apr 2019 22:35:54
Autor: News.ro
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

8 Comentarii

Un cititor
22.04.2019, 23:17:14

Ce inima buna are pionierul ! Cum se gandeste el, inima mare, inainte la altii si apoi la el. Hai, fa un efort, scapa-l si pe EL ! Te va scuti de efortul de a te mai framanta cum sa ne fii Pesedinte. Iti va intoarce serviciul. Candideaza el.

+1 (3 voturi)
Tepes
23.04.2019, 05:52:47

Un cititor Deci penalul nu mai este penal? Nașpa. Pentru unii. Asta e. Dar ce facem cu procurorul care a făcut un dosar penal, așa, din pix? Eu zic să fie promovat. PS. Iohannis i-a zis pa lui Negulescu. Altă chestie nașpa. Nu?

-1 (3 voturi)
Un cititor
23.04.2019, 08:06:20

Tepes , Caracatita din justitia mafia SRL, l-a albit pe "tataia" D'aia spun, e fres acum, poa sa se mai insoare odata, si sa-i faca "sic" mafiotului care inca nu a reusit, desi mafiotii , dupa instalare in 2016 , au inceput cu un OUG 13, pt albirea dosarelor. Ce plan isi faceau mafiotii din partidul gunoi, inca din campania trecuta, in timp ce prosteau multimea saraca la minte ! "ne instalam, dam un OUG si ne-am salvat "! De atunci tot intr-un circ si distrugere au tint-o ! Si tot intr-o campanie de indobitocire a populatiei. Nu inteleg, mi-e greu sa inteleg, desi am pretentia ca cei care ii mai sustin pe aici, ar avea un plus de materie cenusie, fata de prostimea pe care am vazut-o adusa la adunarile lor din tara. Tepes, unde crezi ca vom ajunge cu mafiotii astia la conducere !? Te uiti putin ce fac cu totii ?! Cata incompetenta si ticalosie, grandomanie etc....?! Uite la TuDorel, C. Dan, Teodorovici, Nicolicea, Iordache, S. Nicolae, Olguta, Manda etc... Prostii monumentale si ticalosi sadea ! Observi cat s-a degradat totul in Romania ?! O sa ramanem o tara pustie ! Sau stapanita de straini -in ritmul in care se pleaca din tara si se vand terenurile !

-1 (1 vot)
bucurestean victor
23.04.2019, 02:22:50

Poza e operata estetic. Tariceanu a fost si va ramane ceea ce este, un hot ordinar. Aceiasi Marie cu alta palarie! I-am cerut lui Tariceanu acum peste 13 ani sa creasca salariile Romanilor de zece ori. Vi le-a crescut? Ba. Dar lui si-a inmultit averea de zece...mii de ori. Pai de unde atat banet, frate, daca nu de la Romani? Ca multa minte nu are ca sa ridice Romania; totul doar pentru el.

+1 (3 voturi)
costica cova
23.04.2019, 09:56:45

În cazul tău nici nu au început Trădicene......nu rahatul ăsta de dosar în care tu ai mințit , sînt dosare serioase în care trebuie să fi cercetat .(Gojdu , perimetrele din Marea Neagră , BCR , Băneasa și citroien....și altele )

0 (0 voturi)