Tăriceanu, în contradicţie cu Ponta pe tema Guvernului PSD-Pro România-ALDE: Formula nu mi se pare fezabilă. Iohannis nu va desemna un alt premier PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Popescu-Tăriceanu nu vede cu ochi buni posibilitatea formării unui Guvern compus din PSD, Pro România şi ALDE, în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu va mai desemna un premier social-democrat sau care să aibă legături cu acest partid.

Fostul preşedinte al Senatului a susţinut că are îndoieli că s-ar putea materializa propunerea făcută de Victor Ponta pentru un Guvern PSD-ALDE-Pro România.

„Ştiu, ştiu de această propunere făcută domnul Ponta, am serioase îndoieli, ca să nu spun că sunt categoric în dubiu că preşedintele va mai desemna pentru a patra oară un premier din partea PSD-ului, deci această formulă nu mi se pare una fezabilă”, a declarat Tăriceanu.

De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că ALDE lucrează la un set de condiţii legate de votul pentru un viitor guvern, respectiv susţinerea candidatului PNL pentru funcţia de prim- ministru. El a precizat însă că nu preferă un guvern tehnocrat, ci o formulă politică.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite