Politică

articolul anterior articolul urmator

Tăriceanu, despre USR: „Aripa tânără a Securităţii“. Ghinea: În '89 aveam 13 ani şi tata era maistru. Tăriceanu avea 37, iar tatăl său, turnător pe bani la Securitate

51
14 Apr 2019 20:11:25
Autor: News.ro
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a afirmat duminică despre USR că „reprezintă aripa tânără a Securităţii” şi vor ca România să nu mai aibă proprietate şi să nu se mai bazeze pe familii. În replică, deputatul USR Cristian Ghinea spune că "bate câmpii", firmând că în 1989 avea 13 ani, era pionier, iar tatăl său era maistru pe şantier, în timp ce Tăriceanu avea 37 de ani, era mnechin, iar tatăl era "turnător pe bani la Securitate"

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, la Timişoara, după ce a aflat că mai mulţi tineri s-au adunat pentru a protesta în faţa sălii în care avea loc o adunare ALDE, că vocea celor care astăzi protesează nu se va mai auzi, dacă USR va câştiga alegerile.

”Dacă mâine vor câştiga alegerile cei care reprezintă astăzi aripa tânără a securităţii să mă refer la USR, să fie convinşi cei care sunt afară că vocea lor nu se va mai auzi pentru că cei care reprezintă USR-ul îi văd de pe acum care sunt temele lor de campanie şi îmi dau seama ce va urma. Va fi rău şi tragic. Astăzi aţi auzit că vorbesc despre o ţară care să nu mai aibă proprietate şi să nu se mai bazeze pe familii. Presupun că securiştii, în programul lor cu care vor să guverneze România vor veni şi cu alte lucruri de acest gen sau chiar mai rău care vor însemna limitarea libertăţii de exprimare. Dacă în loc de proprietate vor să trăim la colectiv bineînteles că aceste lucruri duc la reprimarea libertăţii de exprimare. Probabil aşa le-au spus buniciilor care au fost securişti şi  aşa au înţeles că trebuie să se întâmple”, a spus Tăriceanu,  la Timişoara, la o întâlnire regională, unde au fost prezentaţi candidaţii pentru alegerile europarlamentare.

În replică, deputatul USR Cristian Ghinea afirmă că "Tăriceanu iar bate câmpii ceva cu USR şi Securitatea".

El spune că în 1989 avea 13 ani şi fusese şoim al patriei, apoi pionier, iar tatăl său era maistru pe şantier. Ghinea afirmă că în acelaşi an Tăriceanu avea 37 de ani,"tatăl: turnător pe bani la Securitate, funcţia manechin şi băiat scos la export de regim".

"Ah, şi USR ăsta te-a scos afară din ALDE european, fanfaron bătrân!", îşi încheie Ghinea postarea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

51 Comentarii

🖕
14.04.2019, 20:16:18

Un golănaș acest C.A.C. Popescu Tăricean!

+12 (18 voturi)
Un cititor
14.04.2019, 20:28:55

Un mafiot, nu un golanas ! Un comunist mizerabil prin tot ceea ce face. Ma dezgusta enorm insistenta lui si nu doar pe mine. As dori sa candideze sa-si vada valoarea in fata romanilor. Daca mafiotul ar mai primi ceva procente din zona contaminata de prostie, pt care tara asta este in asa hal, deci in Teleorman, asta nici de la aceia nu va primi voturi.

+14 (20 voturi)
Comandor Gherghisan
14.04.2019, 20:37:21

Stati linistiti ca nici USR si nici ALDE nu vor castiga mai mult de 1 loc restul va fi al PSD!

-15 (23 voturi)
Eu Bogdan
14.04.2019, 20:39:01

Comentariu considerat abuziv.

Sorin Barbul
14.04.2019, 20:36:27

Penibil Trădiceanu. Și tupeist cât încape. At putea avea bunul simț (dar nu cred că știe ce e acela) de a nu mai vorbi de securiști și turnători.

+12 (20 voturi)

Vezi toate comentariile (51)