Tăriceanu a fost invitat să se înscrie în PNL Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL Prahova, Iulian Teodorescu, l-a invitat pe preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, să se înscrie în organizaţia municipală Ploieşti a liberalilor pentru ca fostul premier să devină iarăşi membru cu acte în regulă al partidului, informează România TV.

„Liberalii ploieşteni înţeleg să-l invite pe domnul Tăriceanu să facă parte din cei care sunt înscrişi în PNL. Ploieşti. L-am invitat nu datorită caracterului mesianic al domnului Tăriceanu, ci pentru valoarea domniei sale", a spus Iulian Teodorescu. Acesta a precizat că a vorbit personal cu preşedintele Senatului, acesta spunându-i că se va gândi la oferta primită.

Graţiela Gavrilescu, deputat PNL de Prahova, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este împotriva "oricărei fuziuni, indiferent cu ce partid", ea arătând că PNL nu trebuie să îşi piardă identitatea. Împotriva fuziunii PNL-PDL s-au mai pronunţat şi alţi parlamentari ai filialei liberale.

 Fostul preşedinte PNL Călin Popescu Tăriceanu cere, într-un apel către liberali, continuarea liniei politice din 2007 – 2008 privind izolarea lui Traian Băsescu şi refuzul formaţiunii de a colabora cu acesta, menţionând că actualul şef al statului va controla partidul rezultat din fuziunea cu PDL.

"Apel către toţi liberalii români. Trăim astăzi un moment de răscruce în istoria liberalismului românesc. Un moment trist, de incertitudine, dar care poate fi, totodată, momentul în care va începe renaşterea PNL şi a liberalismului românesc după tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni. Momentul în care liberalii români îşi pot recâştiga încrederea în PNL, în care liderii partidului pot arăta că ştiu să îi asculte pe toţi liberalii", susţine fostul lider liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite