Politică

articolul anterior articolul urmator

Tăriceanu mai primeşte o lovitură. Trei senatori ALDE au intrat în grupul PSD

1
23 Sep 2019 16:51:32
Autor: Iulian Bîrzoi
Daniel Zamfir - FOTO Eduard Enea
Daniel Zamfir - FOTO Eduard Enea

Daniel Zamfir, Teodor Meleşcanu şi Ionuţ Sibinescu au anunţat luni în plenul Senatului că se afiliază grupului PSD, după ce grupul ALDE s-a dizolvat ca urmare a deciziilor conducerii ALDE.

Cei trei au anunţat astăzi în plenul Senatului că începând de azi vor activa ca senatori afiliaţi PSD.
 
Dimineaţă,  Daniel Zamfir declara că în condiţiile în care ALDE a rămas fără grup parlamentar la Senat, a rămâne independent „nu este o soluţie” şi că „probabil” se va afilia grupului PSD.
 
„Să discutăm şi cu afilierea mea la grupul social-democraţilor. După cum ştiţi, în Parlamentul României există această procedură, parlamentarii, în momentul când se desfiinţează un grup, fie se afiliază unui grup parlamentar existent, fie rămân independenţi. Categoric că a rămâne independent pentru mine nu este o soluţie, eu vreau să promovez nişte legi care să fie votate în Parlamentul României, ca atare, voi lua decizia cea mai favorabilă. Probabil că mă voi afilia grupului PSD, categoric”, a afirmat acesta luni la Palatul Parlamentului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

LochRoagPM
23.09.2019, 17:09:45

L-a făcut pesedeaua pe târlicianu de nu mai are partid?! Urmează domuzul săsesc. Vom avea un sas rotisat după primul tur de prezidențiale.

-1 (1 vot)