Politică

articolul anterior articolul urmator

Tătaru, către parlamentari: Eu zic, dincolo de politică, să lăsăm sănătatea şi medicina pe seama profesioniştilor

1
23 Jun 2020 18:26:37
Autor: News.ro
Nelu Tătatru, ministrul Sănătăţii
Nelu Tătatru, ministrul Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, cere parlamentarilor să colaboreze cu el pentru a aduce schimbări în sistemul sanitar şi le transmite acestora că este „prea devreme” pentru a face campanie electorală. „Eu zic, dincolo de politică, să lăsăm sănătatea şi medicina pe seama profesioniştilor”, a adăugat Tătaru.

„Cer colaborare pentru ceea ce înseamnă schimbările din sistemul sanitar dacă tot ni le asumăm toţi şi dacă vrem să facem ceva”, le-a transmis ministrul Sănătăţii deputaţilor, la finalul dezbaterilor moţiunii simple care îl vizează.

Nelu Tătaru a cerut sprijinul specialiştilor din domeniu. „Eu zic, dincolo de politică, să lăsăm sănătatea şi medicina pe seama profesioniştilor”, a adăugat Tătaru.

„Într-un moment critic să facem un front comun, iar după ce ne vom da seama că am reglat şi societatea din punct de vedere economic să ne aducem aminte că intrăm în campanie electorală, dar e prea devreme în acest moment”, le-a mai transmis ministrul parlamentarilor.

Votul asupra moţiunii împotriva ministrului Sănătăţii va avea loc miercuri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Tomescu Tom
23.06.2020, 20:13:19

Doamne iartă-l că nu știe ce spune ... vorbește gura fără știrea lui ... . Vrea să lase " medicina și sănătatea pe mâna profesioniștilor " .. ??????????? . În halul ăsta a ajuns .. ? Sau este doar sub efectul stării de emoție cauzate de activitatea DNA-ului ? Stare de moment presupun .. Fiindcă nu cred că o să-l țină prea mult ... Imediat o să-l pocnească amnezia .. :))) O să-l tragă partidul de urechi de nu o să mai știe cum îl cheamă ..

Modifică Setările