Tatiana Niculescu Bran, criticată de foşti consilieri ai lui Băsescu: „Primii paşi ai schimbării sunt rezultatul luptei cu perdelele demodate şi tăvile chelnerilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Mănoiu
Bogdan Mănoiu

Fostul consilier prezidenţial pentru afaceri europene al lui Traian Băsescu, Bogdan Mănoiu, a postat pe facebook un mesaj critic la adresa Tatianei Niculescu Bran, purtătorului de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. Şi Sebastian Lăzăroiu a fost ironic cu purtătorul de vorbe al preşedintelui.

„A trecut abia o săptămână. Pentru cine cunoaşte partea administrativă a palatului, e cunoscută şi austeritatea mediului, o austeritate funcţională care să corespundă funcţiei principale a spaţiului, aceea de lucru. Dacă primii paşi ai schimbării sunt rezultatul luptei cu perdelele demodate şi tăvile chelnerilor, dacă astea sunt problemele ţării, mă îngrozesc la gândul schimbărilor de fond în <<România lucrului bine făcut>>”, a comentat  Bogdan Mănoiu, cu trimitere la postarea Tatiana Niculescu Bran despre „baronizarea Cotroceniului”.

„Multe birouri mai păstrează încă mobilierul vetust din vremea comunismului, covoare înflorate pe fond roşu închis, perdele grena, canapele cu perne de catifea de un gust îndoielnic şi, peste toate, mirosul îmbâcsit al hotelurilor comuniste. Te aştepţi ca, dând la o parte colţul unei cortine care acoperă o uşă, să găseşti, expus la loc de cinste, vreun portret al lui Nicolae Ceauşescu”, a scris Tatiana Niculescu Bran pe Facebook, după primele zile la Cotroceni.

Impresiile purtătorului de cuvânt al noului preşedinte au fost ironizate şi de Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al lui Traian Băsescu. „A uitat purtătoarea de cuvânt să menţioneze parcul de maşini învechit de la Cotroceni. Probabil n-au avut ocazia să circule suficient de mult”, a postat şi Lăzăroiu pe facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite