Politică

articolul anterior articolul urmator

Tatiana Niculescu Bran, criticată de foşti consilieri ai lui Băsescu: „Primii paşi ai schimbării sunt rezultatul luptei cu perdelele demodate şi tăvile chelnerilor”

2
30 Dec 2014 13:09:07
Autor: Dan Anghel
Bogdan Mănoiu
Bogdan Mănoiu

Fostul consilier prezidenţial pentru afaceri europene al lui Traian Băsescu, Bogdan Mănoiu, a postat pe facebook un mesaj critic la adresa Tatianei Niculescu Bran, purtătorului de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. Şi Sebastian Lăzăroiu a fost ironic cu purtătorul de vorbe al preşedintelui.

„A trecut abia o săptămână. Pentru cine cunoaşte partea administrativă a palatului, e cunoscută şi austeritatea mediului, o austeritate funcţională care să corespundă funcţiei principale a spaţiului, aceea de lucru. Dacă primii paşi ai schimbării sunt rezultatul luptei cu perdelele demodate şi tăvile chelnerilor, dacă astea sunt problemele ţării, mă îngrozesc la gândul schimbărilor de fond în <<România lucrului bine făcut>>”, a comentat  Bogdan Mănoiu, cu trimitere la postarea Tatiana Niculescu Bran despre „baronizarea Cotroceniului”.

„Multe birouri mai păstrează încă mobilierul vetust din vremea comunismului, covoare înflorate pe fond roşu închis, perdele grena, canapele cu perne de catifea de un gust îndoielnic şi, peste toate, mirosul îmbâcsit al hotelurilor comuniste. Te aştepţi ca, dând la o parte colţul unei cortine care acoperă o uşă, să găseşti, expus la loc de cinste, vreun portret al lui Nicolae Ceauşescu”, a scris Tatiana Niculescu Bran pe Facebook, după primele zile la Cotroceni.

Impresiile purtătorului de cuvânt al noului preşedinte au fost ironizate şi de Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al lui Traian Băsescu. „A uitat purtătoarea de cuvânt să menţioneze parcul de maşini învechit de la Cotroceni. Probabil n-au avut ocazia să circule suficient de mult”, a postat şi Lăzăroiu pe facebook. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

JIM BEAM
30.12.2014, 16:57:35

Sau spune-mi de cine te-nconjuri ca sa -ti spun cine esti..Cu asemenea consiliera are o singura sansa Johannis-sa se faca de ras..!.A preluat toate persoanele care fug dupa ciolan-asta ,MRU.etc..Speram sa vina cu o echipa noua,fara basisti,fara psd-isti..

-1 (1 vot)
lucia felicia barbes
30.12.2014, 18:54:24

Cred ca purtatorul de cuvant al presedintelui trebuie sa aiba alte prioritati si preocupari,nu perdelute si napolitane! pe romani ii intereseaza ce hotarari si relatii politice are Presedintele si pe care purtatoarea de cuvant le face cunoscute presei si nu ce gusturi are dansa .

Modifică Setările