Teodor Lazăr, ironii faţă de reformarea social-democraţilor: PSD propune pentru funcţia de premier pe oamenii lui Năstase sau ai lui Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Lazar. FOTO Facebook
Teodor Lazar. FOTO Facebook

Teodor Lazăr. deschiderea de listă a USR-PLUS Bacău pentru Camera Deputaţilor, îi ironizează pe social-democraţi pentru numele de premieri care au fost avansate în spaţiul public, adică Vasile Dîncu şi Sorin Grindeanu, susţinând că PSD nu e încă pregătit pentru a se reforma.

„Partidul Social Democrat ne păcăleşte de un sfert de secol că se reformează, însă de fiecare dată vine cu aceeaşi oameni îmbătrâniţi în rele şi care au demonstrat deja că şi-au pus cariera în slujba răului. Suntem în 2020 şi PSD nu a învăţat nimic din lecţiile trecutului. Nu e deci de mirare că Ciolacu ne propune acum trei nume de premieri care s-au făcut remarcaţi în trecut pentru modul în care i-au slujit pe Adrian Năstase şi Liviu Dragnea, ambii condamnaţi pentru corupţie”, spune Teodor Lazăr, deschiderea de listă a USR Bacău pentru un loc în Camera Deputaţilor.  

Teodor Lazăr susţine că românii nu pot uita ce au făcut aceşti oameni în ultimii ani şi că mai ales nu pot uita rolul extrem de nociv pe care l-au avut în istoria României.  „Vasile Dâncu a fost Ministrul Informaţiilor Publice în guvernul Năstase, adică în cea mai grea perioadă pentru presa liberă în ultimii 30 de ani. Presiunile şi ameninţările guvernamentale la adresa jurnaliştilor dar şi banii publici au fost modalităţile prin carte guvernul Năstase încerca să ţină sub control presa din România. La rândul lor, Grindeanu şi Tudose au fost primele două alegeri ale condamnatului penal Liviu Dragnea pentru funcţia de premier. Cei doi au lăsat moştenire o ţară cu un deficit bugetar uriaş şi o societate divizată de iniţiative precum OUG 13”, aminteşte Lazăr. 

Liderul USR Bacău susţine că prezenţa acestor oameni în fruntea PSD reprezintă dovada clară că partidul nu se va reforma niciodată.  „Şansele ca PSD să se reformeze vreodată sunt practic zero. Destinul acestui partid este să fie condus pentru totdeauna de persoane cu probleme penale şi de moralitate”, încheie Lazăr.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite